Videoblogg – Nå som alt er avgjort

Endelig fikk Emma og jeg satt og ned og svart på mange av spørsmålene vi har fått fra dere.
Det har skjedd mye i ettertid, så jeg synes det er helt riktig å fortelle sannheten.

16 kommentarer
  1. Hei Miriam og Emma, Takk for mye opplysninger. Alt det jeg har trodd har vist seg å stemme. Blir bare mer og mer provosert av KK, TV2 og Strix. Fy flate så mye dere måtte finne dere i. Nå er jeg virkelig sint på deres vegne, har vært sint lenge, men dette var dråpen. Tusen takk for at dere spilte inn dette på video. Kjempestolt av dere <3 <3

  2. Hei!
   Jeg likte programmet veldig godt, det var god stemning og kjemi mellom alle parene. MEN det som underveis ble veldig tydelig var at KK ble favorisert. De vant konkurranser og ukes oppdrag jeg ikke skjønte noe av.
   Husker vi hadde klubb på finalekvelden og vi var 4 venninner som hadde fulgt med på programmet. Når finalen var ferdig var vi veldig skuffet. Vi følte vi var lurt. Ble skikkelig skuffet over både Aina og Finn! Fy TV2! Håper dere vinner frem. Det er jo ikke gøy for seerne heller hvis vi gjennom hele serien skal vite på forhånd hvem som vinner!
   Lykke til! Heier på dere!!

   1. De har jo tilgang til å se dette (de vet garantert om det som foregår), og kan kommentere det på sine egne sosiale medier, hvis de mener dette ikke stemmer.

  3. Føler virkelig med dere!! Flott at dere endelig kan få snakke ut, og at dere ikke legger noe skjul på hva som har skjedd. Jeg ante ugler i mosen allerede etter første uken. Det var helt tydelig at KK ble favorisert. Selvfølgelig vinner man når man har så mange fordeler. Forferdelig urettferdig! Skuffende av TV2 og Strix.

  4. Hei! Takk for alle svarene vi fikk, og håper på rettferdighet for dere 🙂 Jeg har hele veien heiet På Emma og Jostein, og ble derfor også med på spleisen! Det jeg har stusset litt på, er at det har jo ikke vært et lite takk eller noe som helst angående den spleisen de fikk? Hva har blitt gjort med den osv? Skjønner at det er personlig hva man velger å gjøre med det! Men hadde jo vært litt fint å vite at det ble satt litt pris på:)

   1. Det har jo vært i avisa hva de 2 (Emma & Jostein) syntes om det.
    Har ikke lest innlegget selv, men hørt at dem kanskje skulle spleise på hytte med de andre deltakerne.

   2. Hei Silje! Emma her 😃

    Jeg prøver å takke så ofte jeg kan på ulike sosiale media – mest på de ulike sidene på facebook. Vi vet ikke hva vi gjør med pengene enda – de står på en konto og vi håper på en hytte en gang i fremtiden 🌸 Tusen tusen takk til alle sammen 💓

  5. Jeg skulle ønske dere hadde hatt mot nok til å invitere KK med på denne video bloggen.
   Veldig feigt å sitte å beskylde andre for løyn/juks uten at de får mulighet til å forsvare seg!
   Jeg heiet veldig på Emma og Jostein, men sånn som det har blitt nå så er jeg glad KK vant.

  6. Det er feil at KK vant så mange flere konkurranser enn dere andre, og her har dere latt dere rive med av mobben. Jeg har gått gjennom alle konkurransene som i noe grad baserer seg på skjønn, og sett hvor mange ganger hvert av parene har vunnet.

   Resultatet er at KK har vunnet 5 konkurranser, Thor Erling og Anette har også vunnet 5, Emma og Jostein vant 3, mens Miriam og Aleksander har vunnet 2.

   Dere har rett i at KK fikk noen gode dealer som er litt på kanten, men her burde dere faktisk sagt fra underveis, og ikke komt i etterkant, da er det for sent. Dere må ha hatt noen dere kunne henvende dere til på en mer taktfull måte.

   Jeg har stor sympati for at det føles vanskelig å skulle stille opp mot en så stor aktør, men å hevde at dommerne favoriserer og plotter i kulissene er en ganske drøy påstand, og det har dere ikke noe belegg for å si.

   Linken mellom KK og dommerne er også et svakt argument, da Aina aldri har møtt dem og ble kontaktet av et eksternt firma for å hjelpe til i en reportasje. Å vært god på interiør bør ikke være diskvalifiserende for deltakelse.

   I konkurransen dere hevder at dommerne latet som de ikke så på arbeidet underveis, men så på via monitorer, vant heller ikke KK, som ville vært naturlig hvis dommerne favoriserte dem. Denne konkurransen vant Thor Erling og Anette.

   Ellers forstår jeg 100% ønske om å få en rettferdig behandling, men her har dere tatt det som kanskje var et overtramp av reglene og gjort det til 100 høns, istedenfor å uttrykke bekymringen underveis.

   Ønsker dere alt godt og håper dere får en god behandling videre! 🙂

  7. Takk Emma og Miriam. Skulle ønske Anette også var med dere her. 🙂

   Alle som fulgte med så at dette var feil, var flere ganger KK vant som ikke burde skjedd. Jeg syntes også at når Finn roper ut at “det er jo sånn man vil bo”, samtidig som han bor veldig fargerikt selv, så henger ikke ting på greip. Jeg har veldig sansen for BlomsterFinn, men i denne sesongen ble det dessverre galt. 🙁 Aina var mye på TV2 før, men de sluttet å bruke henne, så det er rart hun har fått fortsette på sommerhytta. Selv har jeg reagert på henne som dommer i fjor også.

   Jeg synes det er supert at dere står på. Det er ikke greit med juks og fanteri. Ser enkelte over her mener det er greit å jukse, så lenge det ikke blir oppdaget før etterpå. Noe jeg aldri kommer til å forstå.

   Jeg heier på dere tre andre parene! Håper det kommer noen innrømmelser fra produksjonen snart!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg