UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Den dårlige samvittigheten spiser meg opp innvendig. Finnes det én god grunn i verden til å ta med lillebror på tur og ikke storesøster? Så akkurat nå sitter jeg med Norwegian på telefonen, hører på den slitsomme musikken mens man venter. Så da begynte jeg på dette innlegget i mellomtiden.

UKENS POSITIVE:
Jeg er sååå fornøyd med rommet nede!! Vi rev ned noen vegger, og satt opp noen nye så det ble et soverom til. Nå er det klassisk hvite vegger og lys grått gulv. Det gjenstår bare en skikkelig vask, så kan det innredes! Gleder meg til å vise dere!

UKENS TANKE: Jeg kan virkelig ikke dra uten Maria Adina til Spania. Jeg pleier alltid reise en uke bare med mamma i året, og siden Lucas er liten blir han med. Så begynner dagen å nærme seg, og jeg angrer så innmari på at jeg ikke har bestilt billett til henne også. Så det er vel tredje gangen jeg prøver å ordne det, men flyet er selvfølgelig helt fullt. Jeg har likevel ikke gitt opp helt enda.

UKENS CRAVING: Hjemmelaget guacamole, salsa, rømme og nachos! Naam!

UKENS FAVORITTPLAGG: Jeg har stort sett gått rundt i pysjen eller joggedressen siden jeg har vært syk i det siste. Så da må det vel bli dette antrekket. Varme og behagelige klær som passer fint på høsten 🙂

UKENS SERIE: Aleksander og jeg ser serier sammen hver kveld. Akkurat nå ser vi på Team Ingebrigtsen! Hadde ikke fått med meg at det var ny sesong 🙂 Men vi må finne oss noe nytt å se nå.

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Kan jeg bli frisk snart? Jeg har så mye energi, det er så mye jeg har lyst til å gjøre og skulle ha gjort. Føler kroppen min er i fengsel når jeg er syk. Så nå går jeg virkelig inn for å bli ordentlig frisk. Spiser sunt, tar vitaminene jeg skulle tatt hele året ellers, og tar livet med ro. Tålmodighet er en fin ting som jeg ønsker meg.

UKENS MATRETT: Retter som denne passer meg helt perfekt. Tar ikke lang tid, er ferdig på 1-2-3 og smaker såå digg! Kjøpte bare ferdig grillet kylling fra meny, stekte ciabatta, med litt grønt og kesam!

UKENS SANG: Er du også sånn som finner én sang du elsker, også “bruker du den opp”? Haha, det gjør jeg alltid. Akkurat nå er Askling, Davai – Parked Outside en sang jeg hører på 24/7.

UKENS FAVORITT-BILDE:

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
HATER Å VÆRE DEN PERSONEN
10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER
DENNE TIRSDAGEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg