UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE: Jeg vet ikke om du har hørt om søvnparalyse før? Det er i hvert fall noe av det ekleste jeg har opplevd. Det skjedde én gang for  ca åtte år siden, og jeg slet med å sove et halvt år etter. Det skjedde igjen nå nylig med jevne mellomrom, så jeg blir liggende våken livredd for å sove om natten. Det er som at jeg våkner fra drømmen, men ikke klarer å røre meg. Hjertet dunker så hardt, og jeg prøver å rope men det kommer ikke et ord. Er det noen andre som har opplevd det?

AKKURAT NÅ: Nå som lillemann tar sin faste formiddagshvil lager jeg meg lunsj, og planlegger uken. Man blir så godt humør av dette været, så når L våkner skal vi ut på tur. Man må nyte høsten og alle fargene før det er over.

UKENS POSITIVE: Rommene nede er nesten ferdige!! I dag skal gulvet kjøpes inn, og jeg har funnet et som er så fint at jeg har lyst til å bytte ut gulvet i hele huset. Det kommer nok ikke til å skje, men jeg savner lyse gulv!

UKENS CRAVING: Ingen tvil om at det er Sushi har vært ukens favoritt for min del!

UKENS FAVORITTPLAGG: 

UKENS HØYDEPUNKT: Nå har jeg vært dårlig såpass lenge at jeg er evig takknemlig for at jeg begynner å bli bedre. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og skulle ha gjort. Så nå er jeg glad for at jeg snaart er frisk igjen!

UKENS SERIE: Nå er jeg ferdig med å se egentlig det meste! Så jeg har sett litt på første date på kveldene. Har du et bra serietips så blir jeg glad 🙂

UKENS FAVORITT-BILDE:

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Noe av det mest irriterende jeg vet om er negative mennesker. Det er trist å se kommentarfelt rundt om på nettet, og hvordan voksene mennesker oppfører seg. 

UKENS SANG: “Lose you to love me”. Elsket at man virkelig føler sangen når man hører den.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
VIDEOBLOGG – UPDATE PÅ OPPUSSINGEN
BEDRE SAMVITTIGHET
TILBAKE DER JEG VIL VÆRE

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg