Uke 34 – Nå begynner magen å bli stor!

Jeg er så glad for at det ikke er så altfor mange uker igjen til terminen 12. Mars. For å være helt nøyaktig har nemlig 83,4% av svangerskapet gått og det er 47 dager igjen til termin. Jeg krysser fingrene for at han forhåpentligvis kommer litt før og at jeg slipper å gå over. Jeg har nok aldri vært så presis som da Maria Adina kom til verden, hun kom nemlig åtte timer før terminen. Gravidoppdatering ♡

Babyen i magen: Lille L er nå ca 42 cm lang fra hode til føttene og veier ca 2,35 kilo i slutten av uken.

Liv i magen: Bebis er veldig aktiv når jeg legger meg og når jeg våkner om morgenen. Det er ikke akkurat så lett å sove om nettene med andre ord! Han har jo fått sin egen døgnrytme så jeg kjenner liv til faste tider.

Forandringer:  Nå begynner han å bli så stor at jeg merker at det begynner å bli dårligere plass inni magen. Han sparker mye opp mot ribbena mine, og jeg har mer halsbrann nå enn tidligere. 

Humøret mitt: Er det en ting som hjelper så er det å lette på tankene sine, og det merker jeg veldig på humøret. Det var mange som skrev til meg etter at jeg delte innlegget om hvordan jeg har hatt det den siste tiden, og det betyr mye og vite at man ikke er alene om å føle det sånn i et svangerskap ♡

Formen min:  Jeg sover som sagt veldig dårlig om nettene, og har ganske vondt å gå. Så akkurat nå tar jeg bare en dag av gangen, formen er ikke akkurat på topp. Noen dager kommer jeg meg på trening og det føles ut som en seier i seg selv. Det handler vel egentlig mer om å lufte hode, sette på musikk og bare gjøre noe helt annet.

 

 

Cravings: Jeg har fortsatt ingen spesielle cravings. I så fall må det være klærne fra Gymshark, haha. Jeg gleder meg virkelig til å trene som før igjen så jeg har vært en hyppig bruker av tise de siste ukene.

Innkjøp:  Jeg har faktisk bare kjøpt én eneste hvit body fra newbie, og en kjempe søt teddy-dress på tise. Heldigvis har vi en del hvite klær fra Maria Adina var baby, ikke bare rosa som de større størrelsene dessverre er. Jeg var nemlig ganske sikker på at vi kom til å få to jenter, så det meste av de større størrelsene har både blonder og sløyfer, hehe.

Det jeg ser mest frem til: Jeg er veldig spent på å se hvem som skjuler seg inni magen, og jeg gleder meg til å holde han for første gang. Da begynner det første ordentlige kapittelet i boken, som jeg gleder meg til å skrive med familien min. Det blir jo en helt ny hverdag!

Pappa Aleksander: Nå tror jeg at det har gått litt opp for han at terminen begynner å nærme seg, spesielt nå som magen er såpass stor og vuggen har kommet på plass inne på soverommet vårt. 

Neste kontroll: Neste kontroll er i slutten av måneden hos helsesøster. Jeg hadde helt glemt hvor koselig det er å dra til helsestasjonen før jeg var der for noen uker siden! Jeg er ganske spent på neste kontroll, for jeg håper virkelig hode har festet seg. Jeg vil virkelig ikke ha en setefødsel!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg