Nå skjønner jeg hva de mener

“Er det sommerhytta babyen?” Jeg er virkelig ikke vandt til at folk stopper meg for å snakke. Det er så utrolig mange koselige mennesker, og det er bare stas å vise frem lille Lucas. Det er så morsomt, for alle sier det samme om at jeg må huske å nyte denne tiden. Det føler jeg virkelig at jeg gjør også, etter Maria skjønner jeg hva de mener. De små bodyene jeg nå henger opp på tørkesnoren er plutselig for små, etter kun åtte uker. Skulle nesten ønske jeg kunne stoppe tiden, så jeg kunne ha han i armene mine for alltid. Neste sommer løper han rundt og akkurat nå er det litt vemodig å tenke på.
Som jeg skrev i går skulle jeg hjelpe venninnen min med å vaske og rydde leiligheten hennes, og hun ble satt ut over hvor fort det gikk. Det er nok fordi jeg er vandt til å gjøre ting mellom slagene her hjemme. Ingenting skjer av seg selv, så det beste er bare å få det gjort med engang. Da blir det så mye koseligere! 

Apropos de små bodyene så fikk Lucas noen nye klær mens vi var i byen. Så nå er vi klar for sommer og sol alle mann. Solhatten han har på seg er vel det eneste han har arvet av søsteren sin – nesten alt annet var nemlig rosa eller med blonder. Så sikker som jeg var på at vi kom til å få to jenter, tenkte jeg ikke at det hadde vært lurt med litt andre farger også. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg