Gjesteinnlegg fra Aleksander – Rettferdighet for sommerhytta 2019!

Gjesteinnlegg fra Aleksander:

Det koker på alle plattformer og spørsmålene hagler inn. Vi ble i kveld kontaktet av en veldig hyggelig TV-seer som hadde opprettet en gruppe på Facebook;

Gruppen ble opprettet i etterkant av at TV2 stengte muligheten for å publisere innlegg på Sommerhytta sin Facebook-gruppe. 

Jeg har bevisst ikke vært veldig aktiv i den andre Facebook-gruppen, men av oss seks deltagerne har jeg frontet vår dialog mot Strix, TV2 og media. 
PS: Det er ingen tvil om at man ikke trenger å se meg snekre i ti uker for å forstå at jeg er en klovn- men tror nok ikke denne dialogen og diskusjonsformen har påvirket klippingen så veldig positivt! Det har vært lite hyggelige møter, e-poster og telefonsamtaler de siste månedene.

Miriam og jeg har nok selvinnsikt til å forstå at vi ikke fortjente å vinne hytten foran noen av de tre andre parene(inkludert KK)- men saken har blitt veldig prinsipiell etter 10 uker som statist i Sommerhytta 2019.

 

Jeg vil påstå at artikkelen publisert i VG gir et relativt balansert bilde av Sommerhytta 2019. Det er klart at man har punktene med relasjoner der, men diskusjonen og oppvaskmøtene med TV2 er vesentlig dypere. Jeg håper på å kunne gi dere mer informasjon og klarhet i hva som faktisk er sakens kjerne i løpet av de neste dagene. 
Det at TV2 i tillegg benytter en ressurs for å kommentere saken som har null førstehåndskunnskap om møtene både under og i etterkant av Sommerhytta gjør det ikke så mye bedre.

Takk for all støtte og alle super-dektektiver som har sendt oss meldinger.

Vi snakkes kanskje i den andre gruppen? Trykk her for å melde deg inn

– Aleksander

3 kommentarer
  1. Hei Aleksander,

   Antar dere har googlet KK? En ting er at Kjartan har vært markedssjef hos Wik & Walsøe, men det ser ut som om han tidligere har jobbet med styling hos en HYTTEPRODUSENT: https://www.hyttemag.no/aktuelt/populaert-provebo-hytter-kjop

   Vi syntes du var klippet til å være rimelig 2-dimensjonal, og hvis du var i strid med de som betaler lønna til klipperen blir jo det obvious hvorfor… “Statist” var treffende ja.

   Stå på!

  2. Du og Miriam gjorde sommerhytta! Selvom dere ikke var like flinke som de andre på alt vant dere hjerte til tv-seere 😊
   På et slikt program vil det alltid være noen som er bedre enn andre, man lærer i forskjellig tempo og har ulik bakgrunn hjemmefra. Derfor vil det uansett være «feigt» i en slik konkurranse. Kanskje alle deltagere burde stemt på hverandre hver uke Sammen med ekspertene? Og ekspertene burde kanskje stemt hver for seg? 🤷🏼‍♀️

  3. Jeg synes at det er mest imponerende å se at folk som ikke har så stor erfaring med snekkring klarer å bygge en hytte, synes dere har gjort en bra jobb.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg