Future BFF´s – Kjønnet på babyen!

Du husker vel avtalen vår? Den lure stemmen hadde nesten ikke rukket å fortelle at hun var gravid engang. Jeg befant meg høyt oppi himmelen på et skikkelig lykkerus for jeg var så glad på Ane sine vegne. Avtalen vår ja, den hadde jeg nesten glemt! For vi hadde lenge snakket om at den dagen en av oss ble gravide, skulle den andre også bli det. Jeg hadde bare forventet at jeg skulle bli det først, og ringe henne – ikke omvendt! Så jeg følte meg nesten litt tatt på sengen der jeg satt. Det tok ikke mange minuttene før jeg hadde lagt på med Ane at jeg så navnet til Aleksander lyse opp på skjermen på mobilen min. Det var lett å forstå hva den glade stemmen i andre enden ville frem til, et barn til hadde stått øverst på ønskelisten hans siden Maria Adina kom til verden. Han hadde heller ikke glemt hva Ane og jeg hadde snakket om, og i og med at Maria Adina fylte fire år dette året var det dumt om aldersforskjellen ble for stor. Så jeg holdt min del av avtalen, og kastet p-pillene i søpla samme dagen. Det var både spennende og rart på samme tid, men jeg så for meg at det kunne ta litt tid.


Der tok jeg feil for noen uker senere sto jeg opp om morgenen og visste at jeg var gravid. Jeg bare kjente det på kroppen min. Jeg sa ingenting til noen, og kjøpte graviditetstest noen dager senere. Akkurat der og da var hode mitt et helt annet sted ettersom vi var på en tv-innspilling som vi skulle være med på i ti uker. Alt skjer som regel på samme tid i livet mitt. Magen vokste og noen uker for sent fikk jeg endelig somlet meg på ultralyd, som jeg hadde vært nødt til å utsette i seks uker. Aleksander og fire av venninnene mine ble med inn til jordmor, og selv om det ikke var planen tok nysgjerrigheten overhånd der og da. Vi måtte vite kjønnet og så spent bort på jordmor.


I familien til Aleksander har Maria Adina fjorten fantastiske kusiner og kun to fettere som er godt voksene. Det har gjort at det har vært en del snakk om når det skal komme en gutt igjen. For min har det ikke spilt så stor rolle, det viktigste er tross alt å få et friskt barn. Jeg tror alle var like sjokkerte da jordmor smilte og sa at vi ventet en liten gutt. Det hadde jeg ikke forventet, så gleden ble egentlig bare større. Vi gikk ut med et stort smil om munnen alle sammen!

 

 

Det blir virkelig et nytt kapittel i livet,
og jeg er så glad for å skrive det sammen med Ane som også venter en liten gutt noen uker før meg! 


Ha en fin kveld!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg