FOR GODT TIL Å VÆRE SANT

Vi har vært så heldige TO ganger.. Tør man virkelig prøve en gang til?

Du vet når du ser på klokken og skjønner at du burde vært i seng for lenge siden… Det er så typisk Aleksander og meg å bli sittende oppe å se “en” episode til. Jeg slo av serien og kjente at puten omtrent ikke rakk å ta imot før jeg sovnet. Jeg kan skrive under på hvorfor det er bevist at kvinner våkner lettest av alt av nettopp barnegråt. Kroppen er ute av sengen før man i det hele tatt rekker å våkne. Sånn var det i hvert fall for meg.

I natt kjente jeg på en usikkerhet og endte opp med å ringe legevakten for å være på den sikre siden. Jeg har aldri vært spesielt redd for Lucas, for han er en sunn og sterk gutt som stort sett sover godt om nettene. I natt hostet til han brakk seg og pulsen økte i takt med hostingen. Aleksander er umulig å vekke, så jeg kranglet med en mann i søvne som ikke ville stå opp. Det er greit å være to når man blir usikker, men her i huset er det lettere sagt enn gjort. At menn våkner lettest av bilalarm husker jeg også å ha lest!

Det endte opp med at jeg satt våken da Maria var klar for en ny dag med egg til frokost. At hodet ikke henger helt med i dag er ikke så rart. Timene gikk ikke så fort i natt, så jeg rakk og tenke over hvor utrolig heldige vi har vært med barna. Vi har virkelig ikke mye å klage på her i huset. Man skal være så takknemlig for å ha friske barn. All creds til de som er våkene hver eneste natt, med kolikk og det som kan høre med! Man vet jo aldri om man bestemmer seg for et tredje barn.


0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg