Endelig er vi enige – dette skal gutten vår hete!

For å være helt ærlig la jeg bare hele snakken død når det kom til navnet. Jeg følte ikke at vi kom noen vei uansett, for jeg ville skrive navnet med C og Aleksander med K. Navnet i seg selv hadde vi vært enige om siden Maria Adina kom til verden, og Aleksander begynte å drømme om en liten gutt neste gang. Den ene bokstaven fikk meg til å ville bytte navn, for det så ikke riktig ut i hode mitt med K. Jeg tenkte egentlig bare for meg selv at etter en fødsel må vi jo bli enige uansett. Den tid den sorg meg andre ord!

Til min store overraskelse hadde jo jentene mine stelt i stand babyshower med den fineste kaken på søndag. På kaken sto det; Lucas Matheo – Akkurat sånn som jeg ønsket å skrive det. Da babyshoweren var over sa Aleksander at vi godt kunne skrive det med C, og jeg ble mildt sagt veldig glad!! Happy wife – happy life?

 

 


 
Kakecreds til Elena som bakte den fineste kaken, og ikke minst til jentene som skrev navnet “riktig” ♡

 

 

4 kommentarer
  1. Hehe, det er jo litt sånn navnesnobberi da. Lucas er liksom finere enn Lukas, Alexander enn Aleksander ( sorry, pappaen), Camilla enn Kamilla, Christine enn Kristine, Cecilie enn Sesilie, Elizabeth enn Elisabeth/Elisabet, Sophie enn Sofie, etc. Det er hauger av eksempler. 🙂
   Samtidig er det ikke lett sak å diskutere når man er uenige. Jeg var nesten klar til å dra på boksehansker da jeg var ung og gravid, bare fordi barnefar ( utenlandsk) ønsket merkelige navn ingen brukte her. Ikke fa**! Jeg vant, hehe. Det viktigste er at navnet ikke skaper trøbbel for barnet.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg