Det som egentlig skjedde

Denne uken har jeg gruet meg til å se nettopp fordi dere seere aldri kommer til å se hva som egentlig skjedde på badromsuken. Jeg brettet opp ermene og gikk inn i uken med fullt fokus for denne gangen skulle vi komme i mål. Vi skulle ikke stå der på ukesfinalen uten å nå målstreken. Den første dagen gikk over alle forventinger, flislegging begynte å bli gøy når man så hvor langt vi hadde kommet. Vi var nesten ferdige med alle veggene på badet. Å takke nei til kakespising reddet ikke bare hytta vår fra å brenne ned, men vi lå for én gangs skyld foran alle de andre deltakerne.

Så kom beskjeden som ikke bare gjaldt oss, men også Jostein og Emma. De hadde ikke mer flis, og de visste ikke hvordan de skulle få tak i den. Klokken tikket, timene gikk og ingen hadde et ordentlig svar å gi oss. Hvordan kunne dette skje? Det ble snakk om at en assistent skulle sette seg på et fly til Bergen for og deretter kjøre den riktige flisen hjem til oss på Røsneskilen. Vi måtte se en hel arbeidsdag tapt i det vi tilslutt fikk flisen vår. Klokken burde vært stoppet, det var ikke rettferdig at vi plutselig lå så langt bakpå. Når Lars sier at det er vanskelig å lage et bad på en uke (som egentlig er fire dager) og man mistet en dag kan jeg love deg at det var vanskelig å holde motet oppe. Jeg visste ikke hva jeg skulle si når det viste seg at badromsinnredingen også var feil der vi sto 01:00 på natten dommerne skulle komme med rørleggerne som skulle montere. Fargen var dessverre neongrønn istedenfor hvit som vi hadde bestilt. Det skal sies at rørleggerne virkelig hadde stått på som helter den dagen. De startet hos KK og jobbet seg nedover i hyttene mot oss. Det vil også si at de kom til oss tilslutt, og de kunne ikke holde på stort lenger så slitene som de var.

Vi var midt i vasking av fliser, men valget var enkelt når det sto mellom og ikke få toalett og dusjarmatur eller å la de slippe til. For det var ikke plass til fem personer inne på det lille rommet, det sier seg selv. Når jeg skulle fortsette å vaske klarte jeg ikke holde tårene tilbake for alt hadde stivnet. Jeg la fra meg vaskekluten og fant fram skraper og pussepapir men det var altfor sent. Dørkarmen var også feilbestilt så det så ikke særlig pent ut. Timen før klokken ringte og tiden var ute ble badromsinnredningen montert i riktig farge. Jeg prøvde å pynte og style det fint, men dere har jo sett resultatet.

For å være helt ærlig syntes jeg ikke det burde vært en ukesfinale denne uken. Dommerne løste uenighetene seg i mellom ved å gi ut to hammere. Vinnerlagene hadde kjempe fine bad, men det var også lagene som hadde hatt flis hele veien så vidt jeg vet. Greit nok at vi sikkert ikke hadde fått til alt perfekt om vi hadde hatt flis, men vi hadde kommet i mål. Hadde vi konkurrert med samme mulighet til å vinne hadde det heller ikke føltes urettferdig om noen andre stakk av med gullhammeren. Produsenten kommer aldri til å fremstille leverandøren som har sponset alt dårlig, så nå som det er ferdig sendt følte jeg for å fortelle hva som egentlig skjedde.

.

14 kommentarer
  1. Hei Miriam.
   Jeg vil først si at det virkelig står respekt over din arbeidsinnsats, og jeg blir lei meg på deres vegne over hvordan TV2 fremstiller deg og Aleksander i programmet.
   Så lurer jeg på hva du tenker rundt det at det ble delt ut 2 hammere denne uken? Og får dere deltagere bedre begrunnelse for hvem som vinner enn det vi TV seere får?
   Ellers synes jeg det er leit å se hvor mye usaklige mennesker det er på Facebookgruppen. Mye skittkasting og usaklige kommentarer
   Lykke til videre.

  2. Syntes så synd på deg i går🧡🧡 skjønner dette var en trasig uke for dere to , men stå på👏👏👏

  3. Synes badet deres ble veldig fint 🙂 Synes så synd på dere og fugingen. Fikk dere det bort til slutt? Fikk dere hjelp til det?

  4. oi det var utrolig synd å høre synes jeg. Jeg synes jo at deres bad var det fineste. Men jeg er enig med deg i at flisene burde ligget i forbandt. Her burde vel TV2 gått inn og sagt at rørleggerne fikk vente til i morgen, slik at dere kunne få vaske dere ferdig.

   Jeg hørte jo KK si at de måtte tilpasse seg Anja og det gjorde de vel på badet ved å plukke inn kvister og bruke som skuffehåndtak……. ellers så synes jeg at badet deres også var veldig fint.

   Så jeg synes faktisk at dere og kk burde fått gullhammer 🙂

  5. huff, synes synd på deg miriam! du står på hver eneste uke, i tillegg til at du er gravid. dere fortjener virkelig å vinne hytta, stor klem <3

  6. Det som irriterte meg nå i etterkant, hvor dommerene kommenterte at dei ikke skjønte hvorfor emma og Jostein hadde brukt 2 forskjellige fliser på gulvet. For det likte dei ikke. Men når dette kommer for en dag at dei ikke fikk flisene sine, blir det bare rart når dommerene kritiserer dette.
   Burde vært 4 lag med rørleggere også, slik at hvert lag hadde hvert sitt team.

  7. Hvis du klarer å få Alexander til å stå på bare halvparten så mye som deg så kommer dere nok i havn med prosjektene. Maken til lat mann skal du lete lenge etter.

   1. Er jo godt mulig de klipper det for å få han til å se lat ut også da. Har ikke hørt Miriam klage på han enda så tipper det er noen klippere som har kost seg.

   1. Hei Tina! 🙂 Vi kjøpte først et middel som skulle få det til å løsne, men det eneste som funket var å bruke pussemaskinen og det kan jo skade flisen..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg