Det man ikke får se denne uken

Nå som badromsuken er i gang er det én hendelse jeg er nødt til å fortelle om. For da Thor-Erling og Anette inviterte på kaffe og kaker valgte vi å takke nei, i frykt for og ikke bli ferdige. Det er vanskelig å forestille seg det tidspresset når man kun ser det på Tv. Mens de andre spiste kake og tok livet med ro kjente jeg plutselig at det begynte å lukte brent inne i hytta vår inn mot badet. En av kameramennene hadde satt opp en av lampene sine inne på badet som var så varm at det hadde tatt fyr over døren og begynt å spre seg bortover. Tør virkelig ikke tenke på hva som hadde skjedd om vi ikke hadde vært der. Antagelig hadde hele hytta stått i flammer om vi hadde spist kake den dagen. Sånn som vi blir fremstilt hadde nok ingen trodd på at det ikke var oss!


5 kommentarer
  1. Synes du er så flink på Sommerhytta, skjønner nesten ikke at du får det til med baby i magen og alt. Flisleggingen din denne uken er helt rå! 😎

  2. Jeg er så glad for at du forteller litt mer om hvordan ting egentlig henger sammen for dere to på Sommerhytta for dere blir ikke akkurat fremstilt rettferdig syns jeg.
   Det er akkurat som at dere skal fremstilles som evneveike klovner og det syns jeg er utidig og urettferdig.
   Joda, dere bommer litt og har for store planer, men for en innsatsvilje dere har! Og du som var gravid og stod på som en heltinne, unge dame ❤️
   Og smaken din, er det ingenting galt med ihvertfall 👍 Heller ikke Aleksander sin 🙂
   Uansett om dere har vunnet eller ikke, tror jeg dere har lært masse og det er viktig å ta med seg de lærdommer som livet byr på.
   Lykke til med ny baby og ny tilværelse som familie på 4 + 1.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg