Det hadde aldri vært et alternativ

Noen ganger tror jeg man virkelig bør lytte til magefølelsen sin. Det største smilet i verden sitter på mitt ansikt akkurat nå. Vet ikke hvor jeg hadde gjort av meg hvis vi fikk dårlige nyheter om Jackpot sin operasjon som skulle vært 08:00. Mamma leverte han i Østfold på klinikken som skulle operere han, og fikk umiddelbart en skikkelig dårlig følelse. De virket så mye mer opptatt av å prakke på han unødvendige ting enn hva som faktisk var best for han. Så nå er operasjonen avlyst og flyttet til 1 April i Oslo istedenfor. Det er en kostbar operasjon og det er viktig at alt blir gjort riktig. Dyrlegen her vi bor fortalte at mange velger å avlive hunden sin nettopp fordi det blir for dyrt. Det hadde aldri i verden vært et alternativ for oss.

Nå skal jeg ut å nyte det fine været sammen med kusinen min og guttene våre. Senere i kveld skal jeg en tur til byen med Lucas for å feire min kjære Pauline som fyller 25 år. Nå for tiden gjelder 2 for 1 tilbudet hva nå enn jeg skal. Planen er å spise middag på en gresk restaurant og feire jenta mi litt. De andre skal nok videre ut, mens Lucas og jeg tar åpenbart kvelden tidlig. Jeg setter stor pris på at til tross for at mange av venninnene mine og jeg har svært forskjellige liv, klarer vi og møtes litt på midten og gjøre koselige ting sammen likevel.

a
a

a                   

a

                                                                        Det finnes ingen bedre bestevenn enn Jackpot ♡
a                                                           Om noen bare hadde visst hvor høyt jeg elsker den hunden der!
aa

2 kommentarer
  1. Hva er galt med Jackpot? Foretrekker selv å bruke Oslo til store operasjoner. Krysser fingrene for gutten

   1. Hei Vibeke <3 Han har røket korsbåndet, og halter rundt på tre ben stakkars. Tror det var lurt å bytte til Oslo, for de andre virket kun opptatt av penger og ikke hans beste. Tusen takk! Håper virkelig alt går bra med han ja..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg