Babyshoweren min

Snakk om å bli lurt trill rundt! Når jeg tenker tilbake på gårsdagen nå burde jeg vel egentlig ha skjønt at noe var på gang når vi hadde på vekkeklokke på en søndags morgen. Det er ikke akkurat typisk oss som liker å ta livet med ro.  Uansett skulle vi til Sverige å slå to fluer i en smekk – med en handletur og innkjøp av det som manglet til lillebror kom. Det tok ikke så lang tid før jeg begynte å bli litt irritert på Aleksander som snakket om å rekke en fotballkamp han måtte se med en kompis. Jeg så egentlig bare i en butikk, og endte opp med et helseteppe til sykehuset før vi reiste hjem igjen. Jeg synes det er så vanskelig å finne noe fint!

Så fort vi kom inn døren var jeg egentlig bare opptatt av å få ryddet før vi fikk besøk av et venneråar, og jeg hadde planer om å hoppe i dusjen. Jeg hadde nemlig utsatt å vaske håret en stund, for jeg har jo mildt sagt mye hår som aldri tørker. Jeg gikk ned til stuen og hadde jeg hatt vått hår er jeg ganske sikker på at det hadde blitt tørt. For jeg fikk helt sjokk når jeg så alle jentene og hva de hadde stelt i stand! Min første reaksjon var til Aleksander som lot meg gå sånn kledd, haha! 

Det var skikkelig rørende hvor fint jentene hadde stelt i stand, og hvor gjennomført hele babyshoweren var. At de hadde lungekapasitet igjen etter å ha blåst alle de ballongene var jo ganske utrolig i seg selv. Flaks for meg at jeg hadde kjøpt en hvit kjole til bursdagen min som fortsatt passet, for alle jentene hadde kledd seg i hvit eller blått! Det var egentlig helt perfekt at jeg ikke fant noe jeg likte på handleturen til Sverige, for jeg fikk så mye fint – for noen fantastiske venninner jeg har. De gjorde denne morsdagen til en dag jeg aldri kommer til å glemme! ♡ 

 

 

– Hvor søte venninner har ikke jeg? ♡

 

4 kommentarer

Siste innlegg