7 ting jeg ser frem til akkurat nå!

Med skinnende sol og blå himmel er det nærmest umulig og ikke glede seg over at det nærmer seg sommer. Å ta gleden på forskudd er vel vi nordmenn verdensmestere på, likevel er jeg like optimistisk for at snøen blir borte for godt nå. Fremover er det mye jeg gleder meg og ser frem til, så jeg har laget en liten oversikt som jeg tenkte å dele med dere.

 

a

1. Invitere til 17 mai frokost! I fjor hadde vi den koseligste frokosten med venner hjemme hos oss, så vi tenkte å gjenta suksessen i år også. Til tross for at vi stort sett har veldig forskjellige liv og planer den dagen, er det skikkelig hyggelig og starte den store dagen sammen. Maria Adina storkoste seg med besøket vi hadde hjemme, før vi dro videre for å se på toget.
.

2. Planlegge tur med kusinen min. Nå som både kusinen min og jeg har mammaperm samtidig fant vi ut at vi skal finne på noe gøy sammen med gutta våre. Tror det blir en roadtrip eller båten over til Danmark. Vi får se, jeg gleder meg i hvert fall! En mer sprudlende og positiv person å dra på tur med tror jeg man skal lete lenge etter.
.

 

.

3. Gjøre ferdig Maria Adina sitt rom. Jeg pusset opp så og si hele rommet til jenta mi når jeg var høygravid, så det gikk litt fort i svingene noen steder. Det er på tide å fullføre rommet så det blir helt ferdig. Enkelte steder må det males også må jeg finne en bedre løsning for oppbevaring av leker og klær. Jeg har også lyst til å henge opp en sengehimmel som prikken over i´en.
.

4. Invitere til Lucas Matheo´s dåpsdag. Husker jeg tenkte en del på dåpen når jeg var gravid, og nå er det plutselig på tide å planlegge den store dagen. Jeg elsker å stelle i stand til slike ting, og planen er at han skal døpes før sommeren.

.

.

5. Komme igang med trening og PT-timer. Er det en ting som jeg virkelig ser fram til i nærmeste fremtid er det å komme igang med treningen etter svangerskapet. Trening er jo en veldig stor og viktig del av min hverdag, så jeg gleder meg til å komme inn i litt rutiner igjen. Hvordan jeg skal få gjort det er jeg litt spent på med tanke på at jeg kun har vært borte 20 minutter fra Lucas siden han ble født. Hvis kroppen kjennes bra, kan jeg begynne om 3 (!!!) uker – hurra!

.

.

6. Bestille/planlegge ferien ferdig. Fram og tilbake er like langt. Vi har sett på så mange turer nå, at jeg egentlig bare ble litt forvirret. Det ble plutselig litt vanskelig å bestemme seg når man har lyst til å dra alle mulige steder. Det eneste vi vet at vi skal er en uke til Sverige på hytta til Aleksander som vi besøker hvert år. Den plassen er så koselig på sommeren og er helt perfekt for barna!
.

7. Hjelpe min kjære bestemor. Er det en ting jeg har tenkt mye på så er det å få hjulpet bestemor som har ønsket seg en hvit stue i mange år nå. Jeg skal høre med familien hva de tenker, men det er på tide la hun få ønsket sitt oppfylt. Funfact: Jeg vokste opp i nabohuset til bestemor så jeg var like mye hos hun som jeg var hjemme i barndommen. Vi har derfor et ekstra sterkt bånd.
.
.

.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg