25 spørsmål og svar – min verste egenskap, planlagt graviditet?

Nå begynner egentlig å bli en stund siden venninnen min og jeg slang sammen masse spørsmål om alt og ingenting, så tenkte det på tide å poste det også. Kanskje du kan bli litt bedre kjent med meg! Ha en fin onsdag ♡

 

Hvor høy er du?
164 cm

Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag?
I dag har jeg ikke vært sammen med noen, siden Maria er i barnehagen og Aleksander er på jobb.

Hvilken film så du sist?
Jeg ser så og si bare på dokumentarer for tiden, akkurat nå ser jeg “døden på trappen” på Netflix!

Hvem ringte du sist?
Aleksander

Hvem ringte deg sist?
Pauline

Hva stod det på den siste smsen du fikk?
“Tusen takk livet mitt”

 

Foretrekker du å ringe eller sende sms?
Det spørs helt hvor god tid jeg har!

Hva er det beste med å være mor?
Det beste med å være mamma er den enorme kjærligheten som hører med, og det å kjenne på at det er de små gledene i hverdagen som betyr noe. Det er finnes heller ikke en kjedelig dag med jenta mi.

Hva er det verste med å være mor?
Det verste med å være med mamma er frykten for at noe skal skje med det kjæreste man har. Å reise bort er alltid vondt, selv om jeg klarer å kose meg når jeg først har dratt.

Hvor ofte trener du?
Trening for meg er min «egen tid» og det setter jeg veldig høyt. Da kan jeg kun tenke på meg selv med god samvittighet, samtidig som jeg gjør noe jeg elsker. Datteren min elsker å være med på barnepass, noe som gjør det enda enklere når hun maser om å reise på trening. Gjennomsnittlig er jeg der ca fem dager i uken.

Shopper du ofte?
Jeg føler at jeg shopper i perioder, så enten shopper jeg mye eller ingenting. Det siste året har jeg vært en flittig bruker av Tise! Jeg prøver og kun handle hvis det er noe jeg virkelig ønsker meg, men jeg er nok ikke alltid like flink.

Hva vil du bli bedre på?
Det er nok mye jeg kan bli bedre på, men jeg har i hvert fall begynt å bli litt mer økonomisk!

 

Hva skal du gjøre i helgen?
Til helgen får jeg besøk av en av mine beste venninner som skal overnatte! Vi har planer om å redigere noen videoer som jeg er spent på om får se dagens lys!

Vil du ha flere barn?
Jeg tror ikke jeg vil ha flere barn. Jeg prøver og ikke være så bastant tilfelle jeg skulle endre mening senere, men akkurat nå kan jeg virkelig ikke se for meg mer enn to barn. En annen ting jeg derimot virkelig kunne tenkt meg er å adoptere eller være fosterfamilie/avlastningshjem for noen som trenger det. Jeg vet at det er barn som trenger det her i Ski kommune.

Hvor vil du helst reise?
Akkurat nå har jeg ikke lov til å fly siden jeg er høygravid, men kunne jeg dratt hadde jeg blitt glad bare det var sol og varme. Jeg kunne godt dratt tilbake til Sardinia eller Miami. Eller bare en tur til Gran Canaria!

Hvilket sted foretrekker du minst?
Jeg har vel ikke vært så mange steder jeg ikke foretrekker, men veiene til Nesodden er kanskje de verste veiene jeg vet om. Jeg har familie der, og jeg blir like kvalm hver gang jeg kjører dit. Så kanskje Nesodden, haha!

Når så du moren din sist?
Mamma bor jo rett ved siden av, så jeg ser hun hele tiden egentlig. Så hun senest i går kveld når hun satt barnevakt så jeg fikk trent!

Hvilken øyefarge har du?
Jeg har grønne øyne.

 

Er foreldrene dine gift eller skilt?
Foreldrene mine er skilt, men de er gode venner. Vi pleier å feire jul sammen hvert år.

Når våknet du i dag?
Føler egentlig ikke at jeg sovner ordentlig for tiden. Fitbit klokken min viser at jeg har vært oppe 18 ganger i natt, så jeg føler meg sjeldent veldig uthvilt når Maria våkner om morgenen som i dag var 08:00. Heldigvis kan jeg hvile meg litt når hun er i barnehagen.

Var graviditeten planlagt? 
Ja, jeg kastet jo p-pillene mine i søpla – men jeg trodde ikke jeg skulle bli gravid så fort. 

Hva er din beste egenskap?
Min beste egenskap tror jeg er at jeg ser muligheter fremfor begrensinger, og at jeg er er en positiv og inkluderende person.

Hva er din verste egenskap?
Min verste egenskap er nok at alt skal skje på engang, det er alltid noe som skal skje og det helst i går!

Hva gjør deg mest glad i hverdagen?
Det som gjør meg mest glad i hverdagen er de gode kosene jeg får fra Maria og morgenen og kvelden. De er det mye kjærlighet i klemmene hennes. Aleksander gjør meg også veldig glad, bare ikke om morgenen. Han er nemlig helt håpløs å vekke så det er ikke alltid en like trivelig morgen med han 🙂

Hva står øverst på ønskelisten?
Jeg ønsker meg et rundt marmor bord fra Ellos!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg