Celebrating my girl


Da er jeg på vei for å løpe ut døren, for å feire min bestevenninne som fyller 25 år! Det er jo en stor dag, så jeg gleder meg veldig. Skal bli godt med et skikkelig jentevors før vi tar turen videre ut. Denne dagen har egentlig bare sust forbi fordi vi har hatt familiebesøk, med pepperkakebaking på agendaen. Vi snakkes mer i morgen, nå må jeg rekke toget 🙂

Kun fordi det er deg

Vi hadde aldri vært venner hvis vi møttes i dag, det er vi begge enige om. Vi er som natt og dag, sterke motsetninger av hverandre. Derfor er jeg uendelig glad for at vi vokste opp sammen. At du på mange måter er mer som en søster jeg aldri blir kvitt. Kan faktisk ikke huske når jeg så deg sist, så lenge er det siden. Likevel er det som at vi møttes i går, når vi satt oss ned i ste. Det er noe vakkert med akkurat det, kun fordi det er deg.

/

For første gang i historien

Det høres kanskje ikke ut som noen big deal, men det var det virkelig for meg. Jeg ble så glad at jeg ble tom for ord da vi spaserte inn døren rundt midnatt. Vi hadde reist i 12 timer, men en baby som får tenner og en overtrøtt fireåring. Jeg var med andre ord ganske sliten, og gruet meg til å se hvordan det så ut hjemme. Aleksander hadde tross alt flislagt nede, så jeg så for meg hvordan det sikkert lå flislim rundt i hele huset.
Jeg begynte nesten å gråte av glede når jeg så hvor rent og ryddig det var. Altså, jeg tror det aldri har vært så fint hjemme hos oss noengang. Vegger, tak, vinduskarmer, ALT var skinnende rent. Nytt sengetøy og alle klærne var vasket. Det var virkelig det fineste noen kunne ha gjort for meg. Å våkne opp i min egen seng i dag var bare helt nydelig. Snøen daler ned, og jeg kan kjenne litt på julestemningen allerede. Maria og jeg er enige om å pynte til jul litt tidligere i år! Det er godt å være hjemme igjen.

HOME SWEET HOME

Jeg er som vanlig ganske spent på å komme hjem. Denne gangen fordi Aleksander har revet opp hele gulvet nede. Han har også støpt avrettingsmasse og flislagt underetasjen. Så jeg håper flisene jeg valgte på facetime ser like bra ut som på mobilskjermen! Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan tiden har gått så fort at vi skal hjem igjen i dag. Jeg koser meg bestandig så mye, det er vel derfor tiden flyr forbi når vi er her. Likevel blir det godt å se igjen Aleksander, for nå savner vi han hele gjengen. Vi går straks ut døren her i Spania, også tar det ca 12 timer til vi går inn døren hjemme i Oppegård. Krysser fingrene for at hjemreisen går like fint som sist! ♥

Surprising my girl

Siden vi reiser hjem i morgen, har jeg lyst til å overraske Maria med noe hun kommer til å elske. Det finnes en aktivitetspark ikke så langt unna her, som har Angry birds som tema. Der har de alt fra hinderløyper og trampoliner til badeland. Egentlig alt et barn som Maria kan drømme om. Hun synes nok vi er litt kjedelige, og prøver å henge seg på alle familier med barn. Så da får hun lekt og kost seg masse etterpå. Tror det blir et minne hun kommer til å huske fra denne turen!  

Puerto de Mogán

Er det et sted som aldri skuffer, for det er bestandig like koselig å reise dit. Så er det byen Mogán her på øya. Stille og rolig, perfekt for barnefamilier sånn som oss. Vi skal teste ut stranden der i dag, shoppe og spise en god middag senere i kveld. Før den tid skal vi få handlet det vi trenger her hjemme. Nå først skal vi spise en god frokost på terrassen. Dette blir en fin mandag som skal nytes før vi snart er hjemme i Norge igjen om et par dager ♡

Ubudne gjester

Stakkars naboer som ble vekket av oss i natt. Verdens mest uviktige problem ble plutselig det hele verden dreide seg om, klokken 01:30 i natt. Nå som vi er på tur med barna blir døgnrytmen deretter. Så jeg var langt inn i drømmeland da jeg ble revet ut av søvne, da mamma ropte på meg. Som at jeg skulle redde hun fra en million kakerlakker, slanger og tarantellaer. Denne ene (gigantisk store) kakerlakken var virkelig ikke velkommen hos oss. Vi må ha sett ut som en levende komedie der vi sto med blomsterpotter og insektsspray om hverandre!

Bortsett fra det, som jeg fortsatt får grøsninger av å snakke om. Er det deilig å være her å nyte varmen, å spise is fra morgen til kveld. Det blir litt ekstra deilig når man hører at det regner hjemme i Norge. Det skal jeg være den første til å innrømme. Nå skal vi snart spise en tidlig middag, høre på en som har konsert på stranden. Dette livet er ikke så aller verst, hehe. 

FØR & ETTER

Jeg har frisør-angst etter at mamma tok meg med til en frisør som klippet meg kortere enn til skuldrene, da jeg var liten. Det første jeg gjorde var å google hvor fort det vokste ut igjen. De skuffende 2 cm per måned har gjort at jeg aldri vil ha det kort igjen. Så nå klipper jeg kun tuppene, og gjør så lite forandring som mulig. Da er jeg mest fornøyd også 🙂 På ferie synes jeg det er skikkelig deilig å være lat, og få noen andre til å vaske og fikse håret. Sånn som her!Jeg håper du fortsetter å komme til meg

Kan jenter være kjærester med jenter? Hva skjer når man er død? Hva er mensen? Merker jeg blir litt tatt på sengen noen ganger, for det er så mange spørsmål jeg ikke helt forventet å få allerede nå. Jeg er uansett veldig glad for at jenta mi kommer til meg når det er noe. At hun tør å snakke om følelsene sine, og dele hva hun tenker på!

Jeg tror jeg aldri har gjort så lite i hele mitt liv, men samtidig hatt så mye å gjøre. Man har virkelig hendene fulle på tur med to barn, men vi koser oss veldig sammen. Så fort vi er hjemme kommer jeg til å ville reise tilbake, så nå gjelder det å nyte dagene!

0 – 0

La oss være ærlige her nå. Det er ganske mye annet vi er bedre på enn dette, for å si det litt hyggelig. Det sto heldigvis ikke på humøret, så vi hadde det veldig gøy på tennisbanen mamma og jeg. Maria var med som vår lille ballhenter, mens Lucas tok formiddagshvilen i vognen. 

Dagene har gått fryktelig fort med tanke på at vi vi egentlig ikke har beveget oss noe særlig lenger enn anlegget her vi bor. Jeg synes egentlig det er sjarmen med og være på ferie, og bare ta dagene som de kommer og kose seg underveis.