Tekniske problemer & overstått halloween

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Når jeg tenker tilbake på barndommen likte jeg ikke halloween noe særlig. Syntes vel det var litt skummelt! Maria derimot har snakket om denne dagen fryktelig lenge. Så da var det bare å kle på lillebror å finne frem vognen hans ut i mørket. Aleksander og jeg fikk i samme slengen hilst på mange vi ikke har møtt før av naboene. Det bor utrolig mange koselige folk her, og mange Maria begynner på skolen med neste år. I hele dag har det vært tekniske problemer på blogg.no, så jeg har ikke fått logget inn før nå. Bedre sent enn aldri si!

Mine favoritter

Nå har vi bodd i det nye huset en stund, så det var på tide at broren min fikk kommet på besøk. Vi spiste akkurat middag hos meg, og jeg elsker virkelig familien min. Blir alltid i godt humør av disse menneskene her. I dag har jeg fått handlet inn litt vintertøy til barna, og litt småtteri til gangen. Jeg har så lyst til å pusse den opp selv, så i kveld tenkte jeg å planlegge hvordan jeg kan gjøre det. Jeg har jo flislagt før, så det hadde vært gøy å gjøre det uten tidspress! 

DENNE TIRSDAGEN

Lucas og jeg har vært så heldige å få besøk av venninnen min i dag som også har en baby. Det er fire måneder i mellom guttene våre, så det er koselig at de er såpass tette. Vi tenker å reise på en tur sammen neste år med barna, så i dag fikk vi snakket litt om det. Nå skal jeg straks si hade til dem, for jeg skal på familiebesøk hvert øyeblikk. Jeg har savnet å være litt sosial nå som jeg har vært dårlig lenge!

UKEN SOM GIKK

UKENS TANKE: Jeg vet ikke om du har hørt om søvnparalyse før? Det er i hvert fall noe av det ekleste jeg har opplevd. Det skjedde én gang for  ca åtte år siden, og jeg slet med å sove et halvt år etter. Det skjedde igjen nå nylig med jevne mellomrom, så jeg blir liggende våken livredd for å sove om natten. Det er som at jeg våkner fra drømmen, men ikke klarer å røre meg. Hjertet dunker så hardt, og jeg prøver å rope men det kommer ikke et ord. Er det noen andre som har opplevd det?

AKKURAT NÅ: Nå som lillemann tar sin faste formiddagshvil lager jeg meg lunsj, og planlegger uken. Man blir så godt humør av dette været, så når L våkner skal vi ut på tur. Man må nyte høsten og alle fargene før det er over.

UKENS POSITIVE: Rommene nede er nesten ferdige!! I dag skal gulvet kjøpes inn, og jeg har funnet et som er så fint at jeg har lyst til å bytte ut gulvet i hele huset. Det kommer nok ikke til å skje, men jeg savner lyse gulv!

UKENS CRAVING: Ingen tvil om at det er Sushi har vært ukens favoritt for min del!

UKENS FAVORITTPLAGG: 

UKENS HØYDEPUNKT: Nå har jeg vært dårlig såpass lenge at jeg er evig takknemlig for at jeg begynner å bli bedre. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og skulle ha gjort. Så nå er jeg glad for at jeg snaart er frisk igjen!

UKENS SERIE: Nå er jeg ferdig med å se egentlig det meste! Så jeg har sett litt på første date på kveldene. Har du et bra serietips så blir jeg glad 🙂

UKENS FAVORITT-BILDE:

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Noe av det mest irriterende jeg vet om er negative mennesker. Det er trist å se kommentarfelt rundt om på nettet, og hvordan voksene mennesker oppfører seg. 

UKENS SANG: “Lose you to love me”. Elsket at man virkelig føler sangen når man hører den.

UKENS MEST LESTE INNLEGG:
VIDEOBLOGG – UPDATE PÅ OPPUSSINGEN
BEDRE SAMVITTIGHET
TILBAKE DER JEG VIL VÆRE

SUNDAYS

For en herlig start på dagen! Dette er første natten jeg ikke har sovet dårlig, og jeg kan fortelle mer om det i kveld. Listen er lang over alt som skal gjøres for i dag har Aleksander dratt igang ute prosjektene. Nå som vi pusser opp nede har det samlet seg en gigantisk haug med materialer i hagen. Det skal kastes, plenen skal klippes og rakes. Så skal den visst hakkes opp for det skal såes ny plen. Jeg er så glad for at Maria har blitt kjent med nabojentene, for det er de hun begynner på skolen med neste år. Nå som vi har de på besøk er jeg veldig glad for at lillebror har et godt sovehjerte, som ikke våknet av alt bråket. Nå skal jeg skifte og hjelpe til litt ute!

BARE DU & JEG

Høsten er skikkelig fin nå med alle fargene ute. Dette er den første dagen jeg har gjort noe på lenge. Maria og jeg tok en liten tur ut sammen for å hente et vennerpar i byen. Merker at hun setter pris på litt alenetid med mammaen sin. Vi gjorde det enkelt med take-away i dag, for denne kroppen er ikke helt frisk. Jeg hadde planer om å være sosial i kveld, men jeg bør nok lytte til kroppen som sier at sofaen frister mest!

TILBAKE DER JEG VIL VÆRE

“Savner du meg?”, skrev Aleksander. Mobilen lyste opp, og jeg som lett svir maten prioriterte den før jeg svarte. Jeg hadde tent lys, satt på musikken og drakk varm kakao. Jeg koste meg sånn i mitt eget selskap, og det fikk meg til å tenke på hvor viktig det er å være sin egen lykkesmed. De siste dagene har Aleksander vært i Stockholm og jeg hjemme med barna. Nå gleder jeg meg til han kommer inn døren hvert øyeblikk. Det er godt å savne hverandre litt når man er samboere. Jeg våknet i dag med en god følelse i kroppen. Jeg føler meg mer inspirert og bedre enn jeg har gjort på lenge. Det er helt normalt å ha dårlige perioder i livet. Der og da kjennes det intenst ut, men det blir som regel bedre!

Jeg er egentlig ganske heldig

Det sitter langt inne for meg å takke nei til å få hjelp, spesielt når noen er så snille å tilby seg! Jeg hostet meg igjennom natten, og kjente kroppen verket da Lucas meldte at det var tid for frokost i dag tidlig. Planen om å rake, klippe og ordne i hagen får jeg ta igjen neste uke. Solen skinner i dag så det hadde vært så deilig og fått det gjort. Likevel lærte jeg nok i går at jeg burde holdt sengen til jeg føler meg ordentlig bra.

Maria har sovet hos mamma i natt, så jeg gleder meg til å få hun hjem. Men du vet du ikke er i form, når å hente i barnehagen og handle på butikken blir en liten utfordring. Det er ingenting sammenlignet med å være ordentlig syk selvfølgelig. Jeg minner meg selv på hvor heldig jeg er som stort sett er frisk og rask, og kan gjøre det jeg vil. Det er kjedelig å være syk, men jeg er egentlig ganske heldig.

BEDRE SAMVITTIGHET

Typisk meg å ta gledene på forskudd, men det får så bare være. Jeg føler meg litt bedre, og da er det lett å tenke at man er frisk. Å gå opp trappen kjennes fortsatt ut som jeg har løpt en mil. Likevel måtte jeg bare ut for å lufte hode på en aldri så liten trilletur med lille L. Da kan jeg ta det rolig resten av dagen med bedre samvittighet. RETTELSE: Så rolig som jeg klarer når jeg ligger på sofaen og ser byggestøvet legge seg på gulvoverflaten. Det er jo ikke bra for barna å puste inn det. Så jeg vasker omtrent hver dag her hjemme nå. Robotstøvsuger med vaskefunksjon er noe vi må skaffe oss tror jeg! Det verste jeg vet er og ikke få noe ut av dagene, men det er vel kanskje sånn det er å være syk.