Akkurat nå!

Dere ser kanskje at vi venter på at møblene skal komme? Akkurat nå er det veldig mye klær og diverse overalt. Det fine er at man har god tid til å sortere. Jeg hadde virkelig ikke trodd vi hadde så mye, det er først når man flytter at man får oversikt føler jeg. Nå er jeg i gang med å maskere Lucas sitt rom, for det skal males etterpå! Det gjelder virkelig å jobbe på mens han sover. Tenkte å ta litt bilder underveis som jeg maler så man kan se fra start til slutt! Frem til vi får møbler og et sted å legge alt rot blir det litt vanskelig å vise dere huset vårt ordentlig.  Som dere ser er hele stuen bare kasser og klær, haha. Etter hvert som ting kommer på plass må jeg lage en ny housetour!

Første dagene i nytt hus!!

Det har virkelig gått i ett siden vi landet på Gardermoen på onsdag kveld. Inn sammen med resten av flyttelasset kom Maria, Lucas og jeg med koffertene våres fra Spania. Vi måtte bokstavelig talt måke bane blant alle tidene for å få lagt Maria på det nye rommet hennes. Det var ting overalt – men sånn er det jo å flytte. Likevel fikk jeg den gode følelsen av å føle seg hjemme da jeg våknet dagen etter. Det var uvant, men på en bra måte! Jeg har stått på som en helt for å få orden på store deler av rotet, sortert og kastet til den store gullmedaljen. Jeg har filmet reisen fra Spania, og turen der nede så jeg må få satt sammen noen videoblogger også. Jeg tenkte å vise noen bilder av kaos-tilstandene på bloggen litt senere i kveld!

Hjemreise & flyttedag

Adios Amigo! Takk for veldig fine dager her nede skrev jeg i “hytteboken” til mamma. Disse to ukene var plutselig over på et blunk. Kommer til å savne leiligheten og ikke minst utsikten så fort vi sitter på flyet. Krysser fingrene for at reisen blir like enkel som sist med barna. Gleder meg til å se igjen Aleksander som henter oss på Gardermoen etterpå. Det har fortsatt ikke gått helt opp for meg at vi skal sove i det nye huset i natt. Jeg er så spent på å se det igjen!

I morgen skjer det!!

Tror ikke det går opp for meg før vi lander på Gardermoen i morgen, at vi ikke skal hjem til rekkehuset vårt. Mamma får nesten hjertestans når vi snakker om det, hun så for seg flytting mot slutten av året. Vi har vært naboer de siste årene, så hun savner oss allerede sier hun.  Aleksander ringte  meg nemlig i ekstase og sa han hadde tatt over det nye huset mens vi er her! Så i morgen starter et nytt kapitel i livet vårt. Føler det alltid er noe som skjer, så jeg ser frem til å komme i hus å få orden på ting. Aleksander har vært flink og er snart ferdig å flytte alt, men jeg tør ikke tenke på hvordan han har pakket – haha!

KONSEKVENSER ER KJÆRLIGHET

Denne ferien har gått over alle forventinger når det kommer til å ha med seg to barn på tur. Likevel var gårsdagen den vanskeligste dagen til nå, da det var en som ikke ville avslutte “festen” hun så fint kalte kortspillet på terrassen. Tålmodigheten kan bli satt på prøve etter en lang dag, men det gjelder å stå på sitt. Konsekvenser er kjærlighet – er det noe som er viktig for meg er det å oppdra høflige barn som viser respekt for foreldre og andre mennesker. For oss er de alltid unike, men ute i verden har de ingen fortrinn. 

Det beste komplimentet jeg kan få

Om det er av frustrasjon eller glede spiller ingen rolle. Det er i de merkeligste stunder jeg får lyst til å skrive. Ordene som former seg til en tekst er i seg selv ren terapi for meg. Sånn har det vært siden jeg lærte å skrive, da dagboken lå gjemt under hodeputen. Når jeg nå finner den frem kan jeg kjenne på den samme følelsen jeg kjente på som liten jente. Følelser som man hadde glemt en gang eksisterte får meg til å innse virkeligheten av alvoret man kjente på da. Lite visste man da om hvordan livet skulle utspille seg, at jeg aldri kom til å slutte med nettopp det. 

.                                                                 // Det fineste komplimentet jeg får er hvis noen liker det jeg skriver.

DREAMY DAYS

Frihetsfølelsen selv er når man sitter og hører på bølgene som skyldes opp langs strandkanten. Det er som at de går i takt, som at bølgene går i rytme som skaper sin egen melodi. Seks kraftige etterfulgt av tre rolige, og jeg kjenner kraften de har kun med føttene i vannet.

// Er det noe som alltid har fascinert meg så er det havet og hvor lite vi faktisk vet om det!
Dykkerne vi har blitt kjent med fortalte oss at de hadde sett Lady Shark på stranden her vi bor. De ligger under sanden og gjemmer seg. Det noen av dykkerne hadde gjort var å ta bort sanden for å vise frem haien, og da hadde den gått til angrep. 

Mest din – litt min?


Noe av det beste med å være mor og datter som voksen er at man kan stjele hverandres klær innimellom. Slike bohemske kjoler er egentlig ikke helt meg, men jeg likte denne utrolig godt. Så jeg klippet av lappen på den nye kjolen mamma hadde kjøpt seg. Da hun så meg med den på sa hun heldigvis at “vi” får beholde den. Hun hadde jo egentlig ikke så mye valg, da jeg alt hadde klippet av tagen. Nå tenker jeg at selv om jeg alltid ønsket meg en søster da jeg vokste opp, er det mange fordeler med å ha to brødre også – haha 🙂  Sko, vesker og kjoler har vi heldigvis aldri kranglet om!

.                                                            my mother’s wardrobe

UKEN SOM GIKK

AKKURAT NÅ: Nyyyter jeg stillheten mens Maria leker med mamma og Lucas sover i vognen sin under parasollen her på stranden. Det er tross alt ferie, så nå koser jeg meg med både potetgull og Pepsi Max!

UKENS POSITIVE: Det er mye positivt med å være på ferie. Man har godt av en pause fra hverdagen, da setter man mer pris på alt hjemme når den tid kommer også. Det mest positive denne uken må være hvor trygg Maria Adina har blitt i vannet, og hvor enkelt hun leker med barn som ikke kan samme språk. Det er fascinerende å se på!

UKENS TANKE: Det brenner her på Gran Canaria. Det er skikkelig skummelt og jeg synes så synd på både dyr og mennesker, for det er verst i skogene lenger nord i landet. Det er skikkelig trist 🙁

UKENS CRAVING:
 Mamma´s frokost smoothie! Hun har oppi Banan, Lime, Sitron, Appelsin, Papaya og Mango + juice & proteinpulver – såå digg!

UKENS SERIE: Den siste uken har jeg ikke rukket å se noen serier. Det er så mye annet jeg heller vil bruke tiden min på. Når hode først treffet puten sovner jeg som regel med engang.

UKENS FAVORITTPLAGG: Denne store t-skjorta til bestevenninnen min – den er både behagelig og kul med et belte i livet!

UKENS HØYDEPUNKT: Kvalitetstiden med familien er helt klart ukens høydepunkt. Så koselig å være her med både barna, mamma, broren min og kjæresten hans. Latteren sitter løst – vi har det så fint sammen!

UKENS FAVORITT-BILDE: Gjengen min!

UKENS IRRITASJONSMOMENT: Hvor samvittighetsløse mennesker kan være! Ja, jeg sikter til Sommerhytta.

UKENS MATRETT: Italiensk pizza bakt i stenovn – naaam 🙂 

UKENS SANG: Haha, jeg har ikke rukket å bruke headsetet mitt for å høre på musikk. Det går ikke med to barn på tur dessverre!

UKENS MEST LESTE INNLEGG:

Før var jeg lei meg – Nå er jeg sint!
Det siste året
Vi kansellerte hjemreisen

 

Let’s go to the beach

Å starte morgenen med å hoppe i bikinien fordi det er så varmt kommer jeg til å savne. Det første vi gjør etter frokosten er som regel å gå ned til stranden. Bølgene har vært skummelt høye i det siste, så noen dager har vi holdt oss til bassengkanten. Vi tar ingen sjanser med Maria Adina. Jeg elsker at planen for denne søndagen er først og fremst å ta livet med ro. Vi skal bade, spise italiensk pizza bakt i stenovn til middag og se en film sammen hele familien på kvelden i dag.
Jeg sendte Aleksander en melding i dag tidlig, om vi ikke bare skal hoppe på et fly til Sardinia eller et annet varmt sted. På onsdag når han henter oss på Gardermoen, istedenfor å begynne på den gigantiske jobben med flytting – haha 🙂 Neida, det blir spennende å sette i gang!