Videoblogg fra Spania!

Jeg prøvde å dokumentere den første ferien til Maria Adina til Spania så godt jeg kunne. Vi reiste ned til Gran Canaria hvor mamma hadde leiligheten sin, for å besøke henne. Det gikk overraskende bra å reise på tur alene med Maria, og vi skal definitivt reise på jentetur sammen igjen! Det er alltid merkelig å se seg selv på film, men det blir man vel mer vant til jo mer man vlogger. Det begynner å bli en stund siden vi reiste nå, så jeg hadde nesten glemt bort at jeg hadde filmet fra turen. Hadde det ikke vært for min kjære Betina hadde nok filmen aldri sett dagens lys. Veldig koselige minner å ha, jeg må lære meg å redigere selv! 

P6_t-96LCVg


– Håper du liker filmen! ♡

 

Den beste måten å starte fredagen på

Det så vel egentlig ut som om noen skrudde på en dusj på full styrke, når jeg så ut av vinduet i dag tidlig. Lyden av regnet som hamret ned mot hustaket gjorde det ekstra deilig å legge seg under dyna igjen. Det er virkelig undervurdert å ha hele sengen for seg selv, og ikke minst slippe vekkeklokke. Jeg prøver å lade batteriene så godt jeg kan frem til mandag, for da begynner et nytt kapittel for Aleksander og meg. Frem til den tid skal jeg nyte å ha fri, og kose meg ekstra mye sammen med Maria Adina. Nå har jeg akkurat spist verdens diggeste hjemmelagde brød fra svigermor til frokost. Så om en time eller to skal jeg komme meg på trening. Senere i kveld får jeg besøk av noen venninner, det er alltid like kos!

– Håper du får en strålende helg! ♡

Today my friend

Egentlig er det veldig deilig med dager som går i ett, for det betyr som regel at man har det gøy. Det har vi absolutt hatt det de siste dagene, selv om det har vært mange nye inntrykk med nye mennesker. Selv om det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var å hoppe i treningstøyet, valgte jeg og heller lytte til kroppen min for én gangs skyld. Jeg ditcher sjeldent en trening, men akkurat i dag fristet det mer med pizza og keeping up på skjermen! Noen ganger må man bare kose seg litt ekstra. Fremover blir det nok ikke så mye av det!


– Ha en fin kveld! ♡

 

Når treåringen bestemmer

Nå som vi er i full gang med oppussingen av barnerommet til Maria Adina, har vi fått tak i litt forskjellige fargeprøver til veggene. Vi enda ikke ferdig med å legge gipsplatene på rommet, så da passet det fint å teste ut litt farger på en uferdig vegg. Det er viktig å ha det gøy når man pusser opp, så vi malte med både pensel og hendene. Med andre ord var det bare å hoppe i badekaret så fort vi var ferdige. Forhåpentligvis blir vi ferdige med rommet hennes denne uken, for nå sover hun på vårt soverom og det er ikke helt optimalt. Nå har vi dekket på ute og venter på å få middagsbesøk av våre kjære venner. Det er alltid like kos å grille, både for liten og stor! – Håper du får en fin dag! 

 

Dobbel denim

Jeg spurte Aleksander om han likte det nye antrekket mitt, og da svaret jeg fikk var; «Det var spesielt!», skjønte jeg fort at det ikke falt helt i smak hos han. Store vide buksebein er alt annet enn hva jeg pleier å gå med, men forandring fryder. Det er alltid gøy å prøve noe nytt, og jeg digget dette antrekket! Man kan ikke regne med at alle liker det samme heller, og jeg tror ikke alle menn har samme forståelse for slengbukser som mange av oss jenter har. Denne dagen har gått i ett til nå, og jeg elsker å være produktiv før jeg skal på kveldsvakt på jobb. Det er faktisk min siste dag på en stund nå, så det kommer til å bli litt rart. Jeg er skikkelig glad i jobben min! I dette sekund nyter jeg å ha huset for meg selv, mens Aleksander er på jobb og Maria Adina i barnehagen. Jeg får gjort så mye mer alene enn med de to, som for det meste bare roter. Jeg elsker å ha litt tid for meg selv, og jeg har fortsatt til gode å kjede meg. Kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det.. Lenge leve en produktiv hverdag!– Likte du antrekket? ♡

Weekend update

Hvor ble det av helgen egentlig? Fredagen min gikk plutselig fra jentekveld til date med min kjære Amanda. Vi startet kvelden på Olivia med retten som absolutt alle bestiller når de er der, nemlig parma pizzaen. Jeg får nesten vann i munnen av å tenke på hvor god den faktisk er. Senere på kvelden dro vi på sommershowet på Latter, og det er vel andre gangen jeg er der i sommer. Nå er det sikkert ikke så mange show igjen, men det anbefales virkelig! I skrivende stund er jeg på vei ut døren for å møte bestevenninnen min som jeg har vokst opp med. Hadde vi ikke kjent hverandre så godt som vi gjør, hadde vi nok aldri vært venner den dag i dag. Mer forskjellige mennesker enn oss skal man lete lenge etter. Likevel kunne jeg ikke sett for meg et liv uten den jenta der! Nå står hun som vanlig med et litt oppgitt blikk i gangen, og venter på at jeg skal bli klar. Så nå er jeg nødt til å hoppe i treningstøyet, så vi får kommet oss ut på tur. Hun har med seg hunden sin som ser ut som en liten hest, og jeg har med meg Maria Adina som ser alt for stor ut til å sitte i en barnevogn. Men hva gjør man vel ikke for å få trent litt? Her er noen bilder fra fredagen min.

// Har du vært på Latter i sommer?

Selvfølgelig er jeg med!

Valget mellom kjole og snekkerbukse var rimelig lett. Det var med andre ord et enkelt valg og heller møte jentene i byen etterpå, enn å bruke dagen på gipsplater og det som hører med. For denne gangen har vi valgt å pusse det opp selv, og jeg kan ikke huske når jeg holdt en sag eller hammer sist. Det skal sies at vi bestandig har et prosjekt hjemme i rekkehuset vårt, så det føles som vi aldri kommer helt i mål med oppussingen. Det er kanskje ikke så rart når vi pusser opp barnerommet for andre gang. Denne gangen skal jenta vår få være med å velge hvilke farger hun liker på rommet sitt. Når vi den tid kommer da, først må det gipses og sparkles ferdig. Jeg usetter det gjerne til lørdag eller søndag, for i dag ser jeg frem til å kose meg med jentene mine.

– God helg!

Du hadde lyst på flere barn sa du?

Selv om listen over gjennomførte pøbelstreker er lang, ble det tatt til nye høyder denne gangen. Jeg fikk helt sjokk når jeg så hvordan det så ut på rommet mitt, når jeg kom hjem fra kveldsvakt. Det første jeg tenkte var at dette blir dyrere enn ketchup på veggene, og tannbørster i toalettet. Min kjære datter hadde tømt det meste hun hadde fått tak i og dekorert sminkebordet mitt med mascara, foundation og øyenskygge. Kjæresten min trodde Maria Adina sov, men de små barnehendene med foundation avtrykk avslørte seg selv ganske greit rundt i etasjen oppe. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte et lite sekund. Vi har definitivt den største bølla på 3,5 år! ♡

– Ha en fin dag!

Back on track?

Det har nok ikke vært spesielt morsomt å være med meg de siste ukene, for hodet mitt henger virkelig ikke med. Det er veldig frustrerende når man er vandt til å få til alt man vil, og plutselig stopper det bare opp. Jeg er pleier å ha hundre baller i luften, og til tider litt for mange avtaler på planen. Heldigvis har jeg tålmodige venner som skjønner at det har vært litt mye for meg i det siste. Sånn er det vel for alle en gang i blant, og da må man prioritere det viktigste. Jeg har virkelig trengt noen dager til å hente meg inn, og det har allerede hjulpet masse. Søvn er vel nøkkelen til det meste!


 

Skvatt litt av disse to kattene her, som lurte på hva vi holdt på med utenfor vinduet deres!
– Ha en fin dag ♡