Min fredag

Jeg skjønte virkelig ikke hvor i verden jeg var da jeg våknet i dag tidlig. Vekkeklokken ringte og minnet oss på at det var på tide å starte dagen. I natt sov jeg over hos min kjære Betina, så jeg våknet i Oslo. Jeg sover så sjeldent borte, så jeg var litt forrvirret et lite sekund i det jeg åpnet øynene. Vi satt oppe til det var morgen og redigerte videoer, så jeg hadde aldri trodd at jeg skulle føle meg så uthvilt som jeg faktisk gjorde. Jeg er overraskende god til å motivere til å bli med på trening, så vi hadde meldt oss på crosstraining kvelden før mot alle odds. Vi trente sammen med broren min, som også hadde meldt seg på samme time. Nå er jeg på vei ut døren for å dra på stranda sammen med han og Maria Adina. Jeg jobber kvelden i dag, men det er morsomt hvor mye man rekker ved å starte dagen tidlig! 

– God helg! 

No drama for this mama

De siste dagene har jeg følt at kroppen min har sittet på en karusell, jeg bare ville hoppe av. Det eneste jeg har hatt lyst til er å legge meg under dyna, å sove til jeg føler meg uthvilt. De siste dagene har vært mer turbulente enn den ellers fredelige hverdagen min, så kontrasten har vært stor. Jeg kan ikke huske sist jeg gikk rundt med klump i magen, mens man kjente tårene presse på. For når det kommer til vennene mine føler jeg egentlig at jeg har tålmodighet fra en annen verden. Det som er kjipt er at da smeller det også ordentlig når det først er noe. I ettertid ser jeg at jeg helt klart har noe å lære av det, og at det lønner seg å si ifra før det går for langt. Heldigvis order det seg som regel alltid til slutt, man lærer vel så lenge man lever. Kommunikasjon er jo like viktig i et vennskap som i et forhold, så man må ikke glemme at det er nøkkelen til et lettere liv. 

Nå er jeg på vei bort til moren min, som bestandig lokker meg bort til henne ved å lage smoothie! Det er virkelig god, og jeg fikk klar beskjed fra venninnen min her om dagen at den er mye bedre enn den jeg lager. Så jeg skal finne ut hva hun har oppi, og dele den med dere! Jeg sendte akkurat en mail til Follo Freestyle for å melde på min danseglade treåring, i håp om at de har plass. Aleksander og jeg kommer til å være mye opptatt i ukene fremover og da passer det fint at besteforeldrene hennes kan ta hun med på det én dag i uken! 

– Håper du får en strålende dag i finværet! 

 

Noe av det viktigste man kan lære

Jeg vet godt hvilke verdier og holdninger jeg ønsker at datteren min ta med seg videre. Selv om vi er midt oppi trassalderen og strikken tøyes til den ryker så vet hun godt hva som er rett og galt. Når man ikke har søsken er man heller ikke like vandt til å dele, på samme måte som de som har andre barn i huset er. Alt er ikke like lett å lære, for det meste må man erfare for å forstå når man vokser opp. Å se smilet og lykken i øynene hennes gjør meg veldig stolt, når hun gleder seg til å gi bort gaven hun har på fanget. Å dele og gi er vel noe av det viktigste man kan lære barnet sitt synes jeg. Med andre ord var vi i familiebursdag i går, noe som alltid er like stas. Å reise hjem derimot det burde jeg egentlig hatt på film, for den protesten var rimelig klar. 

– God helg! ♡

Munnbind & sneakpeak av stuen

Jeg er virkelig en alt eller ingenting person med alt jeg gjør og tar i. Enten så går jeg inn med alt jeg har og med hele hjertet, eller så bryr jeg meg ikke i det hele tatt. Det har nok sine fordeler og ulemper tror jeg. De siste dagene har jeg ikke blogget, rett og slett fordi jeg føler jeg nesten har fått munnbind. Det gjør meg umotivert når jeg ikke får dele mine tanker akkurat her og nå, hva jeg gleder meg og ser frem til. Jeg vil jo at bloggen min skal være det som skjer her og nå, eller de siste tankene mine. Jeg må nok bare ha litt is i magen, så blir det sånn om ikke så altfor lenge. Jeg har jo lyst til å være åpen og dele det meste med dere. 

Tenkte jeg kunne vise dere litt mer av hvordan stua ser ut nå, endelig ser jeg lyset i tunnelen. Å male hele stua var som jeg skrev tidligere mye mer jobb enn jeg hadde sett for meg når jeg spontant kjøpte maling og maskeringstape en sen fredagskveld. Nå er jeg på vei ut døren her hjemme for å åpne butikken jeg jobber i. Vi snakkes litt senere i kveld! 

– Håper dagen din blir bra! 

Sommerlige frisyrer på 1-2-3

Har du lyst til å prøve noe nytt? Her kommer det tre måter du enkelt kan style håret ditt sommerlig på. I en travel hverdag prioriterer man sjeldent håret. Det blir som regel bare hengende løst eller oppsatt i en hestehale. Disse frisyrene tar ikke mange minuttene og det beste er at stylingen er så enkel at du fikser den selv. Dette trenger du:

♡ Børste & hårspray
♡ Gjennomsiktige strikker

♡ Spenner (Gjerne samme farge som håret ditt)

》TWISTED HALO《

 

》FLOWER BRAID《


 

 

》TAIL TWIST《
– Hvilken frisyre likte du best?

 

One lucky girl

Det var virkelig deilig å legge fra seg malekosten å sette lokket på malingspandet i går kveld. Jeg hoppet i noen sommerlige klær, og reiste i bursdagen til venninnen min. Jeg tok en tidlig kveld ettersom jeg kjørte, men da jeg kom hjem sovnet jeg med et smil om munnen. Jeg føler meg skikkelig takknemlig og heldig som har så mange fine mennesker i livet mitt. Det er ikke alle jeg ser like ofte, men da er det bare enda koseligere når vi først ses. Stranda frister mye mer enn å male, så jeg er på vei dit nå med en venninne og Maria Adina. Senere i kveld skal vi besøke noen venner i byen og se finalen i VM. Det eneste jeg synes er gøy å se er straffekonkurranser, så satser på at det blir en! Jenta vår blir selvsagt med, og det er så koselig at hun har blitt minst like glad i vennene våre som oss. 

– Håper du får en strålende søndag!

 

Hva har jeg gjort nå?

Mitt første tips til fjerne og nære som plutselig får en gode idé sent på kvelden; tenk dere om to ganger. Jeg skal innrømme at jeg fikk et lite hjerteinfarkt da jeg gikk ned trappen til stuen når jeg våknet i dag. Jeg hadde sovet så godt at jeg nesten hadde glemt hva jeg fant på kvelden før. I går kveld var jeg den irriterende kunden som skulle se på absolutt alle fargene i hele malebutikken. Jeg hadde egentlig bestemt meg for lyse farger, men så endte jeg plutselig opp med en sort kontrastvegg. En mørk vegg i stua ble plutselig til to når jeg begynte å male. Helt ærlig trodde jeg at det skulle gå mye fortere, så jeg fikk litt sjokk når jeg var i gang. Jeg vet at venninnene mine aldri kommer til å tro at det var jeg som valgte den fargen. Det hadde jeg vel nesten ikke trodd selv, om det ikke var for at jeg plutselig fikk en veldig god idé og bestemte meg for å prøve noe nytt. I dag er jeg litt mer usikker på hvor lurt det egentlig var, men jeg skal holde dere oppdaterte så får dere hva dere synes!

– Håper du får en fin lørdag! ♡

 

Happy Friday!

Jeg gleder meg allerede til jeg er ferdig på jobb i dag! Sol, sommer og følelsen av at helgen er rett rundt hjørnet – blir det bedre egentlig? I ettermiddag er det familiemiddag hos mamma med svigers som står på planen. Vi skal grille og kose oss i det fine været. Jeg ville bare titte raskt innom før jeg begynte på jobb! Etter frokosten i dag tidlig koste vi oss litt ekstra som du sikkert ser. Hun her er minst like glad i doughnuts som mammaen sin!

God helg! ♡

Quesadilla; Så enkelt og så godt!

Alle som kjenner meg vet at det som regel ikke er jeg som har laget maten, når vi inviterer venner eller familie på middag. Jeg bruker minst mulig tid på kjøkkenet, og er svært lite kreativ. Det går som regel galt, for jeg glemmer ofte det jeg har i ovnen og plutselig er det ikke spisbart lengre. Quesadilla derimot er så enkelt at til og med jeg klarer det. Det er nok en fordel for meg at det er noe å gjøre hele tiden, og vipps så er man ferdig. Da rekker man liksom ikke svi maten, eller gå fra ovnen. Quesadilla er en meksikansk matrett som lages av tortilla fylt med ost og de grønnsakene man selv ønsker, sammen med salsa, rømme og guacamole. Jeg har bestilt det flere ganger på restaurant, men aldri laget det selv før nå. Et veldig smart middagstips om man bare vil bruke opp det man har liggende i kjøleskapet også!
 

– Er du glad i quesadillas?

Er dette lov da mamma?

Noen ganger må det være lov å gjøre om litt på rekkefølgen i et typisk A4-liv. For å markere at det er sol, sommer og ikke minst at barnehagen er stengt fikk lillemor is før frokost i dag. Jeg har vel sjeldent sett ett så stort smil om munnen hennes, for vi starter aldri dagen med is! Frozen Yoghurt-is har bestandig vært en favoritt, og nå har den kommet i matbutikken også. En aldri så sen frokost er ferdig spist, og vi er på vei ut døren for å møte de Maria Adina aller helst vil leke med, nemlig kusinene sine. Det føles bra å stå opp tidlig og få så mye ut av dagen.  Jeg har faktisk rukket å filme en liten videoblogg tidligere i dag, så jeg håper å få klippet den sammen ganske raskt! Selv om jeg våknet opp stiv som en stokk, var det deilig å kjenne at jeg var ordentlig støl. Det begynner faktisk å bli en stund siden jeg var det sist. I går fikk jeg testet ut CarioStep på Elixia, så bena er litt tunge i dag. Jeg får bare skru opp volumet noen ekstra hakk for å komme igjennom dagens økt!  

– Ha en fin dag! ♡