Oh happy day

Dette været kan virkelig få det verste b-menneske til å våkne med et smil om munnen. Selv syntes jeg det var helt greit å starte dagen litt tidlig i dag. For selv om jeg er så heldig å ha fri fra jobb i dag, starter dagen her hjemme når lillemor våkner. Denne sommeren ser jeg virkelig frem til å nyte hjemme i Norge. Faktisk er det varmere enn på Gran Canaria hvor vi var forrige uke. Siden den tid har dagene gått i ett, men det er koselig å se at folk titter innom selv om jeg ikke har blogget. Det frister lite å gå inn når solen steker, så jeg gleder meg til å hoppe i treningsklærne å jogge ute i dag. Litt senere skal jeg en tur til byen med jentene. Som sikkert de fleste andre har jeg en del å ordne til morgendagen. Etter mitt forrige forsøk på å stryke en duk som måtte kastes tar jeg ikke sjansen på å stryke bunadskjorten selv. Heldigvis har jeg verdens snilleste svigermor!


Dressjakke her .  Sko her .   Veske her

– Håper dagen din blir fin!

FIRE FAVORITTER

Nå som sommeren nærmer seg med stormskritt er det på tide å gi garderoben et nytt pust. Jeg har sortert bort alle varme klær, vasket skap og tatt frem det som er mer sommerlig.  Likevel får man alltid lyst på noen nye nytt, så jeg har satt sammen fire av mine favorittantrekk akkurat nå. Det ble en god blanding av det jeg allerede har, og noe av det som står på ønskelisten. Jeg er vel ikke den eneste som blir mer kreativ når man slipper å gå med ullundertøy under absolutt alt. Nå gleder jeg meg skikkelig til norsk sommer. Jeg er veldig glad i hvitt, føler det egentlig går til det meste hele året.

BUKSE HER
SOLBRILLER  HER
JAKKE HER
BODY HER

SKO HER
KJOLE HER
SOLBRILLER HER
VESKE HER

SKO HER
VESKE HER
LEPPESTIFT HER
BUKSE HER
TOPP HER

KJOLE HER
SOLBRILLER HER
VESKE HER
SKO HER

 

Er det virkelig en god idé?

Den største gleden er å se lykken i øynene til Maria Adina, for den er stor. Å få være med på tur har åpnet en dør til en ny verden. Flyturen til Gran Canaria gikk over alle forventninger, og jeg er skikkelig stolt av hvor flink hun var. Maria fant fort ut at det var mange å snakke med på flyet, og tegnesakene ble godt brukt selv om de fleste manglet på vei ut. Jeg må le når jeg tenker på blikket Aleksander ga meg når han skjønte at hun gikk uten bleie når han slapp oss av på Gardermoen. “Er det virkelig en god idé”? Det han ikke vet er at jeg har et lite mål om at Maria skal slutte helt i løpet av ferien. Til nå har det gått veldig fint, hvis man regner med et par uhell. I dag har vi storkost oss på stranden, og tatt livet så rolig man kan med en treåring. Jeg er så glad for alle de nye minnene som skapes her nede!

– Håper du får en fin helg!

On our way

Nå er det en spent liten frøken som tripper rundt med den nye trillekofferten sin. Vi har akkurat vinket hade til Aleksander som var så snill å kjøre oss. I skrivende stund er vi altså på Gardermoen, og for å drøye tiden litt har vi akkurat bestilt oss noe å spise. Dette er første gang Maria Adina skal fly, og vi skal til til Gran Canaria. Ser frem til en uke med masse kvalitetstid med jenta mi!
 

I mai skal jeg

Reise med Maria Adina.
Jeg har gledet meg lenge til første gang jeg skal reise på ferie med jenta mi.
Vi har jo reist en del uten henne, men nå som hun har blitt så stor har hun glede av å bli med.
Denne turen ble ganske spontan, så det er ikke så lenge til vi reiser!

– Bygge terrasse.
Skal være såpass ærlig å si at det er ikke akkurat det jeg ser mest frem til.
Likevel er det koselig å gjøre det sammen, og ikke minst se hvor fint (jeg håper) det blir til slutt.
Naboene blir sikkert veldig fornøyde når vi endelig blir ferdige med all hamringen som sikkert kan ta tid.
Arbeidshanskene er allerede kjøpt inn!

–  Overraske Maria Adina med nytt rom.
Nå som prinsessen vår har blitt større er det på tide å bytte ut sprinkelsengen med en større seng.
Når vi først er i gang tenker jeg at vi like så godt kan totalrenovere hele rommet. Jeg har allerede avtalt med fadderen hennes,
 at han skal hjelpe meg med nye gipsplater på veggene. Resten klarer jeg selv!

– Selvfølglig feire nasjonaldagen.
Vi har invitert til 17 mai frokost hjemme hos oss, og det ser jeg skikkelig frem til.
Det er klart at det er barnas dag, så vi vinker nok farvel til vennene våre etter frokosten for å se på toget med Maria.
Så blir det grilling senere på kvelden. Jeg gleder meg allerede til å ta på bunaden min!

– Bytte ut treningssenteret med naturen.
Når sola skinner er det mye mer fristende å trene ute.
Jeg gleder meg til å bare spasere ut døren istedenfor å bruke tid på å kjøre for å så gå inn på et treningssenter.

– Få kommet i gang med videoblogger.
April har vært en veldig hektisk måned til nå, men i Mai har jeg veldig lyst til å komme ordentlig i gang med videoer. 
Jeg har mange ideér, så vi får se hvordan det går!​​

– Skal du noe spennende i Mai?