Meldingen jeg våknet opp til i dag rørte meg til tårer

Alle dager er ikke like lette, og gårsdagen var en av de. Med andre ord betydde denne meldingen ekstra mye i dag. Jeg er verdens heldigste jente, som har sånne personer i livet mitt. Jeg ble så rørt når jeg våknet opp til denne meldingen på telefonen min;

Processed with Rookie Cam

“Du er vakker, omtenksom, multitasker, støttende og en utrolig god bestevenninne. Etter flere år sammen har jeg mye å si om deg, men en ting jeg tenkte å skrive om som jeg tenker på støtt og stadig er at jeg synes du er en utrolig dyktig mor. 

Akkurat nå tenker jeg bare på uttrykket om man bare så hva jeg så, for jeg merker at ordene går veldig frem og tilbake på hvordan jeg skal få ordlagt hva jeg ser for det er en helhet du gjør.
Man ser på hele deg at Maria er i tankene dine døgnet rundt, du er der for hun i hvert eneste sekund. Du følger hun opp nøye, du gir hun så mye omsorg og du har en god balanse med hva som er lov og ikke lov. 

Maria har alltid løpt å gitt de som kommer inn døren en klem. Hun har alltid vist at hun setter pris på de rundt seg. Hun er også uredd, fantasifull og sier ifra om noe ikke er greit. Dette er kvaliteter som kommer fra hvordan du har oppdratt hun. Hun er virkelig en jente å være stolt av. Jeg er heller ikke i mine tvil at bebis i magen blir noe mindre fantastisk enn Maria. 

Er det noe jeg vet at dine barn alltid kommer til å vite om sin mor, så er det at du alltid setter de først, at du alltid kommer til å gjøre alt i din makt for det de trenger og at de alltid kommer til å være elsket. 

Oppå alt dette så klarer du å møte venner ofte, være her for de rundt deg, trene og pusse opp. Dere har mye aktiviteter, hverdagen deres er aldri kjedelig. Det er virkelig imponerende. 

Jeg gleder meg til reisen fremover med deg og din fine familie. Barna dine er utrolig heldig som har deg. Du inspirer meg virkelig, og jeg håper jeg blir en like dyktig mor som deg en dag. “
 

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg