Gravidoppdatering uke 23

 Nå er jeg allerede i uke 23, og jeg er veldig glad for at tiden går så fort som den gjør. Det er utrolig koselig å være gravid, men det har sin bakside også. Det er tungt for kroppen og slitsomt med alle plagenene som følger med. Det er først nå jeg merker at magen begynner å vokse, og den skal vokse mye mer i tiden som kommer. Denne graviditeten er likevel veldig annerledes enn da jeg var gravid med Maria Adina. Da kastet jeg konstant opp, og slet med lavt blodtrykk. Sånn sett føler jeg meg heldig nå.

Gravidoppdatering uke 23​

Babyen i magen: er nå 27 cm lang fra hode til føttene sine, og veier 550 gram i slutten av uken. Nå kan barnet kjenne igjen og skille forsjellige stemmer.

Liv i magen: Nå kjenner jeg at bebisen har fått sin egen døgnrytme, og så fort jeg legger meg for kvelden er det mye liv. 

Forandringer: Den største forandringen til nå er at jeg kjenner et ubehaglig press, som gjør at jeg må tisse konstant. Går jeg mye ser jeg litt ut som om jeg går på ski med armene, for å få med bena som henger litt etter pga bekkenløsningen. 

Humøret mitt: Humøret mitt er egentlig ganske stabilt, men jeg merker at jeg er litt mer emosjonell enn vanlig. Heldigvis er det langt unna hvordan jeg var med Maria. Da tror jeg ikke det var så lett å være kjæresten min egentlig. 

Formen min: Skulle virkelig ønske at jeg kunne si at formen var tipp topp, men det er den ikke. Jeg er heldigvis ferdig med bihulenbetennelsen, men jeg sliter med å gå når jeg beveger meg mye. Bekkenløsnigen blir verre av jo mere jeg gjør, så dagene kan varriere. 

Søvn: Til tider er det vanskelig å sove ettersom jeg har vondt, og jeg våkner mye om nettene. 

Cravings: Jeg spiser en del kokkosboller, men det gjør jeg til vanlig også. Så jeg vet ikke helt om jeg vil kalle det cravings!

Innkjøp: Jeg dro med venninnen min som også er gravid for å se på barneklær her om dagen. Det eneste jeg kjøpte var en hvit body! Så til nå mangler jeg ganske mye. Det gjør meg egnetlig ingenting, for det er jo fortsatt en stund til bebisen kommer. 

Det jeg ser mest frem til: Hvis jeg skal være helt ærlig, så ser jeg faktisk mest frem til å være ferdig med graviditeten. Jeg prøver å kose meg, men det jeg har lyst til er å være i form. Jeg elsker å jobbe og trene, og akkurat nå får jeg ikke gjort noen av delene. .

Pappa Aleksander: Aleksander gleder seg veldig, men akkurat nå har han fryktelig mye å gjøre på jobb om dagen. Vi har vel begge to et mer avslappet forhold til denne graviditeten ettersom vi har vært igjennom det før. 

Neste kontroll: Neste kontroll blir hos helsesøster, og denne gangen må jeg huske helsekortet!

Ha en fin helg! Kanskje vi snakkes litt senere ♡

4 kommentarer

Siste innlegg