De første magebildene – WEEK 17

Jeg visste at jeg kom til å fortsette med bloggingen etter innspillingen med Tv-programmet, så underveis fikk jeg tatt litt bilder av magen. Dette er de første bildene som ble tatt, i uke 17. Det er fem uker siden nå, for nå er jeg allerede i uke 22. Det vil si at jeg er over halvveis i svangerskapet, og magen har vokst mye siden bildene ble tatt. Jeg hadde besøk av bestevenninnen min i går, som mente at magen min var mye større nå enn hva den var på samme tidspunkt med Maria Adina. Tenkte jeg kunne ha en ukentlig oppdatering her på bloggen fremover, selv om det blir to denne uken. Det er veldig koselige minner og ha i ettertid også!

 

Sen gravidoppdatering fra uke 17 

Termindato: 12. mars

Babyen: Barnet er ca 16 cm langt fra hode til føttene og veier ca 120 gram. 

Liv i magen: Jeg merker mest bevegelse når jeg skal sove. Barnet blir vugget i søvn mens man er aktiv, så når jeg skal sove kjenner jeg mye liv.

Forandringer på kroppen: Jeg har fått bekkenløsning, noe jeg hadde med Maria Adina også. Det er skikkelig vondt, og jeg føler meg som en gammel dame. 

Humøret mitt: Aleksander synes humøret mitt er mye bedre enn med Maria, da var jeg mye mer hormonell og det skulle ikke mye til før jeg var på gråten. Denne gangen merker jeg faktisk ikke så mye til at jeg er gravid på humøret.

 

Formen min: Immunforsvaret mitt er ganske langt nede etter innspillingen, så jeg er i ganske dårlig form.
Bihulebetennelse og bekkenløsning kjennes på kroppen! 

Søvn: Jo mer jeg har gjort, jo verre er det å sovne. For det skal ganske lite til før jeg kjenner det i bekkenet. 

Cravings: Jeg tror faktisk ikke jeg har noen spesielle cravings. Jeg spiser en del sushi, men det gjør jeg jo til vanlig også. 

Innkjøp: Jeg har faktisk ikke kjøpt et eneste plagg til bebisen. Planen er å selge barnevognen jeg fikk av besteforeldrene mine til Maria Adina, fordi den tar for stor plass i bilen. Nå må vi jo ha plass til to stykker i baksetet, og kan ikke ha hjulene til vognen der som vi hadde tidligere.
Det står mellom stokke eller bugaboo. 

 

Det jeg ser mest frem til: Det jeg ser mest frem til akkurat nå er å starte med bassengtrening og fysioterapi. 

Det jeg gruer meg mest til:  Selv om jeg ikke gruer meg til noe spesielt, synes jeg det er skikkelig slitsomt og tungt å gå gravid de siste mnd i svangerskapet. S

Pappa Aleksander: Han er veldig glad for og endelig bli pappa igjen. Dette har han jo snakket om siden Maria Adina kom til verden. 

Neste kontroll: Jeg var akkurat på ultralyd, så neste kontroll blir på helsestasjonen med jordmor. Har ikke fått noe tidspunkt enda!

– Ha en fin helg! ♡

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg