Nei, det er ikke verdens mest naturlige spørsmål

For de som leste innlegget mitt i går: Jeg innser vel egentlig nå at det var litt optimistisk å tro at jeg skulle slippe unna denne gangen. Du vet når kroppen bare begynner å verke, feberen smyger seg på med litt omgangssyke på toppen. Begge venninnene mine som var på besøk hos oss på søndag ligger rett ut nå de også stakkars. Sånn er det å ha barnehagebarn som tar med seg det meste av sykdom hjem. Vi burde nesten hatt munnbind og engangshansker til gjestene våre liggende klart under skiltet hvor det står “velkommen” på i gangen. Ironisk nok hadde jeg tatt vakten til en som var syk, så vi var litt underbemannet fra før. Da må man virkelig bite tennene sammen for å stille opp på jobb. Det er svært sjeldent at jeg blir syk, men hver eneste gang får jeg spørsmål om jeg er gravid. Jeg føler det er litt for lett for folk som ikke kjenner deg engang å spørre om nettopp det. Så fort man har en venninne som ikke drikker, er kvalm eller har gått opp noen kilo er alltid spørsmålet rundt neste hjørne. Jeg kjenner flere som har prøvd og fortsatt prøver å få barn og da er det heller ikke verdens kuleste spørsmål å svare på. Jeg tror i hvert fall at det er noe alle kan tenke litt over. 

– Hva tenker du? 
 

8 kommentarer
  1. jeg har opplevd i det siste at folk tror jeg er gravid kun fordi det er lenge siden jeg har vært ute, når jeg før drakk hver helg hahahaha. men jeg skjønner det litt da, for jeg var virkelig ute hver helg. jeg ble bare lei av alkohol, men det er litt dårlig gjort å spørre om sånt, og hadde jeg også hørt at jeg hadde lagt på meg, tror jeg at jeg hadde blitt ganske såret 😮 dro ut en tur i helgen bare for å vise folk at nei, ikke bolle i ovnen enda.

  2. Så enig, veldig godt innlegg!
   Det er ikke et spørsmål man stiller, om man ikke er supernær.
   Jeg er 35 år nå, og vi har valgt frivillig å ikke få barn.
   Det maset jeg får, en hel kveld, hvis jeg ikke drikker, om jeg er gravid, det er utrolig slitsomt…
   Jeg kan bare tenke meg hvor sårt det må være om man sliter med å få barn, eller prøver å få. Ingen skal behøve å forklare seg, uansett grunn <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg