Hvordan kan noe sunt, smake så godt?

God morgen ♥ Tenkte det var på tide å teste ut noe annet enn ferdig-posene til Toro for første gang i mitt liv. Så nå har vi laget gulrotmuffins med havre, uten tilsatt sukker eller hvetemel. Jeg var kjempe skeptisk til denne oppskriften, om den kunne være god når den var så «sunn». Det viste seg at gulerøttene gjorde deigen skikkelig saftig, og med alle de andre ingrediensene smakte den over alle forventninger! Jeg fant oppskriften på Caroline Berg Eriksen sin blogg, men jeg gjorde en liten vri og la til havregryn og tok i litt mindre salt. Oppskriften tilsvarer ca 15 muffins. Maria synes det er skikkelig stas å ta på sitt eget forkle og ta del i bakingen. Bakegleden ble ekstra stor når vi får én sjelden gangs skyld klarer å ta de ut i tide.

La de bli nedkjølt i 10-15 min, så er de helt perfekte. De smaker bedre enn de ser ut!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg