Fra kjærlighet til aggresjon

Gnisninger fra alle kanter, med store kontraster fra kjærlighet til aggresjon. Noen kranglet så busta føyk mens andre så ut til å nettopp ha møtt hverandre. Kanskje var det første date i det solfylte været denne søndagen. Flue på veggen og all verden med tid. Vi ble sittende å observere alt og alle som gikk forbi. Vi hadde ikke vært langt unna kino om bollene hadde vært byttet ut med popcorn. Venninnen min og jeg satt godt pakket inn i ullpleddet i det solfylte været på Hvervenbukta. Endelig kunne man kjenne at solen tok tak, og for en times tid kjentes sommeren nærmere enn på veldig lenge. Splash, ut av min lille boble og tilbake til virkeligheten. Uggs var kanskje ikke det beste skovalget med så mange sølepytter og en treåring som skulle hoppe i alle. Tror jeg må bruke førstegangsforeldre-kortet her. 

– Hadde du en fin helg? 

3 kommentarer
  1. fabelastisk: Hei! Du må gjerne ta opp de temaene som interesserer deg på bloggen din. Mitt blogginnlegg var rettet direkte mot en debatt på NRK mellom Kristine Ullebø og Ulrikke Falch. Hvorfor har det nå blitt et sunnere ideal å være overvektig enn tynn? Hvorfor skal det riktige forbildet for barna våre spise fast food samtidig som de ikke tar vare på kroppen sin?

   Det kan være nærliggende å skrive om lignende temaer senere, og da uten referanse til en pågående debatt. Jeg har flere venner og bekjente som er overvektige på grunn av sykdom og lignende. De tok seg ikke nær av dette. Hvis debatten hadde handlet om overvekt på grunn av sykdom, voldtekt eller grov misbruk så ville det vært naturlig at jeg sa noe om dette.

   Du ber meg ta meg en runde rundt i den virkelig verden, og kjenne på ordentlig problemer. I eksempelet kommer du med en “ekstrem” historie om å bli jevnlig voldtatt av sin far. Dette har jeg aldri opplevd, og det er umulig for meg å relatere seg til. For veldig mange mennesker er dette heldigvis heller ikke den virkelige verden. Selv om jeg, etter å ha sett på bloggen din, skjønner at noe lignende har skjedd deg- og at du derfor ønsker å få dette temaet belyst. Denne bloggen og dette innlegget er ikke riktig forum for å ta denne diskusjonen. Som det så fint står under min bios “Bloggen kommer til å handle om min hverdag og mine hjertesaker.”.

   Ser ingen formening om å bruke mer tid på å diskutere dette med deg nå. Hvis du vil følge bloggen min videre er det veldig hyggelig. Kanskje det kommer noen temaer du interesserer deg mer for etterhvert!?

   Ønsker deg lykke til videre med bloggingen!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg