Svar på spørsmål om sjalusi, hvor mange barn ++

Da har jeg endelig fått svart på spørsmålsrunden. Veldig morsomt at jeg fikk så god respons første gang jeg gjør dette. Jeg skulle egentlig ha publisert den i går, men jeg har selvfølgelig fått feber og blitt syk. Bedre sent enn aldri si! 

Hvor høy er du og hva veier du?
Jeg er 164 og jeg har faktisk ikke vekt hjemme. Det er mye viktigere for meg å være fornøyd med det jeg ser enn hva tallene på vekten viser. 

Hvordan ser en vanlig hverdag ut?
En vanlig hverdag starter alltid men en liten jente som åpner døren og hopper opp i sengen vår. Sammen jobber vi hardt for å vekke Aleksander som ikke våkner like lett. Så spiser alltid Maria Adina og jeg frokost sammen. Aleksander kjører hun som regel i barnehagen, da jeg jobber skift. Så trener jeg noen dager i uken, som jeg kan komme mer inn på senere. 

Hvordan blir du så brun? Tar du solarium eller spraytan?
Nå er jeg brun fordi jeg kommer rett fra Spania. Det skal ikke mye sol til for at jeg får farge. Når jeg ser tilbake på tiden jeg gikk på videregående tok jeg sykelig mye solarium. Jeg hadde den dypeste brunfargen midt på vinteren. Etter å ha lest hvor lett det er å få hudkreft og med en mamma som er sykepleier som minner meg på at pappa har hatt føflekk-kreft tar jeg bare solarium en sjelden gang i blant. Jeg har aldri brukt spraytan. 

Hvor mange barn ønsker du deg?
Det er litt vanskelig å svare på, for det kan jo forandre seg med tiden. Akkurat nå tenker jeg det er fint med to egne barn. Altså et barn til!

Hva er dine treningsrutiner? Hvor ofte trener du?
Jeg kan lage et eget innlegg om dette, kanskje med video?

Hvordan klarer du å fikse håret ditt så fint?
Først må jeg jo si tusen takk – det var veldig hyggelig sagt! Med mindre jeg har veldig god tid, så synes jeg det kan være slitsomt å for eksempel krølle håret selv siden jeg har så mye hår. Heldigvis har jeg lært meg noen triks som gjør jobben litt enklere. Skal jeg noe spesielt reiser jeg til Lyko på Vinterbro, de er utrolig flinke. Riktige produkter har mye å si på resultatet.

Kan du gi dine beste tips til å lykkes med dating kjærlighet? Hvordan vet man om man matcher, og hva bør du se etter?
Jeg mener at du må være lykkelig med deg selv før du kan bli lykkelig med noen andre. Man burde ikke finne seg noen for å fylle et slags tomrom, men fordi den personen du møter gjør hverdagen som forhåpentligvis er bra fra før bare enda bedre! Du føler det jo selv når det kjennes riktig. Jeg vil si at man bør se etter en som stiller opp, som du kan snakke med om alt, og som elsker deg for den du er. Man ser veldig forskjell på de eldre parrene som er hverandres beste venn og de som nærmest freser til hverandre. 

Hvem er mest sjalu av deg og typen? 
I starten av forholdet var helt klart Aleksander mest sjalu. Jeg hadde russetid når vi begynte å date og han reiste tilbake til Malaysia der han jobbet. Gang på gang skuffet jeg han ettersom jeg alltid ble for full og jeg hadde nok ikke bena helt plantet på jorda. Nå er det nesten litt kjedelig å svare på det samme spørsmålet for Aleksander er ikke bare kjæresten min men også min beste venn. Vi er så trygge på hverandre at det er svært lite sjalusi.

Hvor går grensen for hva dere blir sjalu for? 
Grensen eller en fin regel er vel og ikke gjøre noe du selv ikke hadde likt.

Hva er planene deres for de neste 4 årene?
Innen fire år ser jeg for meg at vi har fått et barn til og hvem vet – kanskje har jeg svart ja og har en ringer på fingeren? Vet ikke helt om jeg kan se for meg at vi er gift. Men man skal aldri si aldri!

Hvor lenge er det OK å kalle en person for jente, eller gutt? Ved hvilken alder bør man bør man begynne å si man eller kvinne?
Det var faktisk litt vanskelig å svare på. Jeg følte meg i hvert fall mer voksen og kanskje som en ung dame når jeg var ferdig på videregående.

Hva er din beste og værste egenskap?
Jeg tror beste må være at jeg er veldig inkluderende, og værste må nok være at jeg kan være for godtroende. 

Hva er din største drøm?
Jobbe for barnas rettigheter og leve et langt og lykkelig liv som er rikt på mye annet enn penger.

Kan du vise hva slags sminke du bruker?
Det kan jeg absolutt gjøre! Kan lage et eget innlegg om hvilke produkter jeg bruker. 

Er du ofte med andre som har barn, sånn at datteren din får lekt med andre i helger osv?
En av mine aller beste venninner har to barn. Bortsett fra henne er det dessverre ingen av våre venner som har fått barn enda. Derimot har vi en haug av barnevakter som melder seg frivillig til å reise i hurlumhei eller i akebakken. Det må vel være den største fordelen med å få barn “først” i vennegjengen. Aleksander har en veldig stor familie, så Maria Adina er så heldig å ha mange kusiner på sin alder. De ser vi ganske ofte og det er skikkelig stas. Bilturene hvor vi reiser hjem fra kusine-besøket er derimot ikke like hyggelige.

Hvor henter du moteinspirasjon fra, og hva drømmer du om å jobbe med i fremtiden? 
Jeg kan bli inspirert av alt fra et butikkvindu jeg går forbi, til noe jeg ser på instagram. Jeg er ikke akkurat en moteekspert, men jeg kler meg i det jeg liker gjennom farger som gjør meg glad. Ser med engang hva jeg liker og ikke.

Håper jeg svarte på alt dere lurte på! 

8 kommentarer

Siste innlegg