BIKINI DAYS

Føler vinteren er her på overtid nå, og jeg er mildt sagt lei av å fryse. Heldigvis er det ikke lenge til jeg skal reise bort, og bytte ut snø og isskraping med sol og bikini! Hverdagen går på autopilot med jobb, familie og trening. Så å bytte ut vekkerklokken og fristelsen for å slumre et par minutter ekstra, med bølger som slår inn mot stranden, skal bli skikkelig deilig. I år har jeg som mål å shoppe mindre og tenke mer over hva jeg skal kjøpe. Det er både bra for miljøet, og ikke minst lommeboken. Men disse to bikiniene måtte jeg ha til turen. De var altfor fine ♡ Jeg virkelig elsker den nettsiden jeg kjøpte dem på. Skal se om jeg skjønner hvordan jeg får lagt til link!

https://www.na-kd.com/en/jkswimxnakd/frill-bikini-briefs-burned-yellow-

– Er du like lei av vinteren som meg?

7 kommentarer
  1. Heldig!! Jeg lengter også etter varmere dager og sol.. Kanskje du kunne laget en vlog fra turen? Var så gøy å se på den forrige du laget, så mer av det på bloggen:) du er flink!

  2. Fantastisk fine bikinier. Jeg elsker den nederste!
   Ang vinteren så er jeg veldig glad i den jeg, men jeg gleder meg jo også til sommeren. Hver årstid har sin sjarm, men det er jo noe ekstra fint med lange, lyse sommernetter <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg