10 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

                                          ………… 
Tenk at det allerede er 1 november!! Nå nærmer min favoritt årstid seg med stormskritt, og akkurat det elsker jeg med november. Denne måneden har jeg mye på planen, slik at desember kan nytes fullt ut med familien. Før den tid skal jeg reise litt og ikke minst få gjort alt som bør gjøres.

………. WELCOME NOVEMBER

1. Nå er det lenge siden jeg har hatt en Q&A på bloggen. Så tenkte å spille det inn som en video denne gangen. Det blir litt mer personlig enn å svare som jeg ellers gjør. Jeg har vært mer aktiv på YouTube etter at jeg fant ut at det ikke var så vanskelig å redigere klippene selv, hehe 🙂 Husk å abonnere på kanalen min HER 🙂

2. Spare til bil! Jeg er ikke den flinkeste til å spare, så mamma har opprettet en konto så nå overfører jeg bare til henne. Det er så mye mer motiverende, for da kan jeg ikke ta ut pengene. Ønsker meg veldig en liten søt Fiat 500, hvit med rødt interiør! Etter at vi flyttet har jeg savnet en egen bil.

3. Gjøre noe koselig med Aleksander. Vet ikke helt hva vi skal, men det spiller egentlig ingen rolle. Det er deilig med lite planer og kunne være litt spontan. Det er litt vanskeligere med barna ellers. Vi har vel egentlig ikke gjort noe bare vi to, siden Lucas kom til verden. Så det gleder jeg meg til! 

4. Reise til Spania! Lucas og jeg skal en tur til leiligheten til mamma i slutten av måneden. Ser frem til sol og varme, men er derimot litt skeptisk til flyturen selv om det gikk som en drøm sist. Nå er han større, og har ikke lyst til å sitte på fanget mer enn et par minutter. Så fem-seks timer kan bli spennende!

5. Dra på Latter! Jeg elsker stand-up, og det har jeg vel egentlig alltid gjort. Det er så deilig å sette seg ned, uten noe annet i tankene enn å kose seg og bli underholdt.

6. Bytte ut bildene på veggene! Det jeg har på veggen nå er veldig sommerlig, så det er på tide å bytte ut så det passer til årstiden. Det skal så lite til for å freshe opp å gjøre stuen ny kun med bilder.

7. Kjøpe inn julegavene! I år er et kun barna som får julegaver, og en liten ting til nærmeste familie som vi feirer med. Akkurat for barna er det stas med gaver. Føler vi voksene kan kjøpe det vi ønsker oss selv. Så kan julen handle om det som er viktig, og ikke føle på kjøpepresset som fort blir stressende i desember!

8. Ferdigstille rommene nede! I dag legges gulvet, også skal det listes. Etter det er det egentlig klart for å innrede. Gleder meg veldig til å sette opp skrivebordet å gjøre det koselig der nede. 

9. Spille inn house touren. Nå som rommene straks er ferdig, kan jeg vise dere ordentlig hvordan det ser ut hjemme hos oss.

10. Bytte treningssenter. Jeg er så lei av at Sats Elixia ikke tar vare på kundene sine. Er man ikke en uke i forveien er som regel timene fulle, og parkeringen er håpløs. Føler jeg trenger en ny start på et nytt senter. Når de i tillegg skal bestemme hvordan man skal gå kledd takker jeg for meg så fort jeg får sagt opp!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg